SAMOTNIK

Zaczęty przez Materid, Sierpień 11, 2006, 11:46:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

major76

Cytat: DevouringOnete screeny to z offa ?? :>

dokladnie, a co Rift na wyzartym ncsoftowi Full C8 nie working ? :)
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

~Armagedon~

taaaa... madrzyc to sie potrafia... ale servy beda darzyc do nastepnych chronicle i w nastepnych tankerzy beda przydatni...

major76

Cytat: ~Armagedon~taaaa... madrzyc to sie potrafia... ale servy beda darzyc do nastepnych chronicle i w nastepnych tankerzy beda przydatni...

jestem za, zreszta zobaczymy w C5, tanki sztyleciarze dostali kopa, baferzy beda mieli wiecej akcjii (spada na nich rola slipera).
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

Dev

Cytat: major76
tanki, sztyleciarze dostali kopa

mi to jaknajbardziej odpowiada, bo moje ulubione postacie to AW, SK i Necro :)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

ixi

CytatZresztą - tak samo mogę powiedzieć jako osoba grająca tankiem, że bezużyteczni są healerzy ...

:DDDDDD

Powiesz mi to na raidbossie, siege czy kiedy dostaniesz poison + bleed i bedziesz na low hp. Ja ci kaze tankowac i razem sie posmiejemy ;]
Hindemith - SE - Full C5

Dev

ja sobie użyję antidote, emergency dressing i po posion + bleed :P ...

major76

Cytat: DevouringOneja sobie użyję antidote, emergency dressing i po posion + bleed :P ...

3 effect ? o.O
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

Dev

greater antidote :) ... Zresdztą rownei dobrze mpoge sobei pcozekać aż posion/bleed minie. Minutke można poczekać ...

ixi

Poczekasz jak masz 5 mobow na klacie? Interesujace.
Hindemith - SE - Full C5

~Armagedon~

szczerze mowiac to iscie na wyzej levelowane moby bez antidotow i bandarzy jest glupota... wiec czekanie odpada... poza tym po to tworzono lineage 2 zeby wykorzystywac wszystkie klassy...

Ryltar

CytatJakoś expowanie bez tanka nie sprawia mi problemu, mając 2 party nabuffowanych HE nie potrzeba żadnego tanka.

Ta ten serwer na ktorym grales nie ma pewnie tych plikow z offa? Zagraj tam a zobaczysz jak moby je**a zakleciami i gwarantuje ci ze bez party nie polazisz.Ja mimo tego ze mam SK fakt laze solo ale co 10-20 mobow uzywam potiona bo nie wyrabiam.Wiec jezeli twoje "zbuffowane" party skladajace sie z HE sobie poradzi to gratuluje.

CytatTank jest użyteczny tylko na RB, na pvp do niczego się nie przyda, na pve też nie bardzo.

Ta w C5 to sie bardzo zmieni.W temacie z filmami z l2 masz filmik co robi DA z graczami.Skoro tank ci nie potrzebny w PvE to po co bierzesz go na raidy? przeciez raidy to moby a moby ida pod PvE prawda? niech twoje super HE party go rozwali.

CytatJa ci kaze tankowac i razem sie posmiejemy ;]

On padnie i ty i komu bedzie do smiechu?

Sranie w banbus i tak tu jest zachowana z innych gier fantasy z "niepokonana 4" a nie ze "oooo mam buffera i 789078906 TH to rozwale kazdego".Tu  niestety obowiazuje caly czas jedna zasada:Wojownik,DD,Healer,Nuker(lub jak kto woli:wojownik,zlodziej,kleryk,mag).I takie party expi o wiele szybciej niz same z jednej klasy.

major76

Cytat: RyltarTu  niestety obowiazuje caly czas jedna zasada:Wojownik,DD,Healer,Nuker(lub jak kto woli:wojownik,zlodziej,kleryk,mag).I takie party expi o wiele szybciej niz same z jednej klasy.

malo widziales.
Nemo est casu bonus.
Hindemith Full C5

~Armagedon~

na takiej zasadzie robia kolejne chronicle w nc wiec to ty malo wiesz :P
poza tym sk ma zalety:
debufuje niezle spowalnia a na dodatek jego stun jest tak dlugi ze hoho... fakt wchodzi rzadko ale coo tam...

Dev

nie stun tylko paralize ... to samo ma necro i warlock ;]

Hlar

CytatTa ten serwer na ktorym grales nie ma pewnie tych plikow z offa? Zagraj tam a zobaczysz jak moby je**a zakleciami i gwarantuje ci ze bez party nie polazisz.Ja mimo tego ze mam SK fakt laze solo ale co 10-20 mobow uzywam potiona bo nie wyrabiam.Wiec jezeli twoje "zbuffowane" party skladajace sie z HE sobie poradzi to gratuluje.

Akurat tak się składa ze grałem na tych plikach z oficjala i uwierz mi widziałem masę przeróżnych filmików (z retiala) i w mało którym DA zabija kogokolwiek.

CytatTa w C5 to sie bardzo zmieni.W temacie z filmami z l2 masz filmik co robi DA z graczami.Skoro tank ci nie potrzebny w PvE to po co bierzesz go na raidy? przeciez raidy to moby a moby ida pod PvE prawda? niech twoje super HE party go rozwali.

Dla tego ludzie powoli odchodzą z retiala, C5 to gówno.

CytatOn padnie i ty i komu bedzie do smiechu?

dam b.soe i juz mnie nie ma, albo włączę dasha i ucieknę.
<3 OoM

http://hosted.filefront.com/OrderOfMoon - OrderOfMoon clan movies.

Dev

nie sądze że zdążysz uciec z tym dashem. Ratowałby cie fake death jedynie ... A b soe. Bleee... Na jakich ty serwerach grasz :|

Hlar

Cytat... A b soe. Bleee... Na jakich ty serwerach grasz

Na normalnym ? - http://www.lineage2.com/Knowledge/item.html?category=etc#itemsTop - wpisz w wyszukiwarce blessed scroll of escape. Polecma również l2wh.com.
<3 OoM

ixi

CytatAkurat tak się składa ze grałem na tych plikach z oficjala i uwierz mi widziałem masę przeróżnych filmików (z retiala) i w mało którym DA zabija kogokolwiek.

Bo Da jest od stunowania i przyjmowania obrazen  a nie zadawania ich?

CytatDla tego ludzie powoli odchodzą z retiala, C5 to -_-'.

Napewno duzo wiesz o tym czy odchodza czy nie. L2jsyfserwer gdzie heal dziala jak hate troche sie rozni od lineage 2, wiesz? To ze od was odchodza nie znaczy ze z retaila:P
Powiedzialbym ze wprost przeciwnie- ludzie przychodzas na retaila bo chca wreszcie normlnie grac.

A c5 bedziecie miec  ok 3 dni po premierze Duke Nukem Forever. Zal dupe sciska?
Hindemith - SE - Full C5

Dev

Nie, mi wystarczy full C4 ...

ixi

Nie wiesz co tracisz ;]
Hindemith - SE - Full C5

Dev

Taa ... przynajmniej nei tracę 50 zł miesięcznie, a i tak ejst kwestią czasu że będzie wkońcu C5 na privach :P

Ryltar

CytatC5 to -_-'.

C5 da duzo tankowi w koncu to bedzie pelny tank a nie typ ktorego sie wymija.Teraz zeby dopasc maga za plecami takeigo SK musisz ubic SK bo nie da rady.Bedziesz lapal arrest i hate wiec nie bedzie takiej zabawy.

CytatPowiedzialbym ze wprost przeciwnie- ludzie przychodzas na retaila bo chca wreszcie normlnie grac.

Ja to mowilem kiedys i powiem jeszcze raz ze gdyby nie byl Allseron na ktorym fajnie mi sie gra to juz na globalu dawno bym siedzial lub siedzial do tej pory.

Cytatmalo widziales.

Duzo widzialem.Zabawe na globalu zacząłem ciut przed wejsciem C2 i skonczylem przed C3(brak funduszy i gadanie starego ze nei ebdzie wydawal na to blablabla).Na oficialu to glownie sie bawie na PTS na koreanskich...ale jest zawsze cos(co innego ze nie umie czytac koreanskiego...a rozumiem co 6 slowo).Wiec jak dziala ten genialny mana burn czy jak to tam wiedzialem dawno ze to gowno ktore dzialalo na zasadzie ze im wiekszy m.def to tym mniej manny ssie(zwykly nuk) teraz to zalezy chyba ile ma sie many, im wiecej tym wiecej ssie.

Dev

RYL zagraj sobie na abyssie. Jest genialny. Jak na razie najlepszy LR, ale to sie zmieni jak na paradek wejdzie full c4 :) ...

Hlar

CytatNapewno duzo wiesz o tym czy odchodza czy nie.

hmm z tego co mi wiadomo najsilniejsze ally jakie istniało L2 (na koreańskim serwie) juz nie istnieje - ludzie odeszli.

CytatA c5 bedziecie miec ok 3 dni po premierze Duke Nukem Forever. Zal dupe sciska?

A wam żal dupę ściska ze w korei myślą juz o C6 i L3 a wy dopiero w C5 PTS gracie ? - chyba ta...
Żal wam dupę ściska ze ja sobie będę grał w C4 PTS za free (bez żadnych botów, kupowania lvl i adena na eBayu itp…) a wy za to bulicie 50 zł ? - chyba ta...

Jak bym miał kasę to pewnie bym grał na retialu, ale mnie na to nie stać bo sam nie zarabiam, i 50 zł wole wydać na jakaś imprezę niż grać w L2 na retialu. I wcale nie trzeba grać na retialu żeby wiedzieć co tam się dzieje i jak wygląda gra... Wiadomo że retial jest lepszy niż priv, nie wiem o co się spierać (w końcu pracuje nad nim sztab ludzi którzy dostają za to sporą kasę). Chcesz się pochwalić przed innymi forumowiczami że grasz na retialu ? Fajnie... Ale nie wszystkich stać na taką zabawę, nie wszyscy chcą itp.
Offtop jak cholera, więc może skończcie już tą rozmowę na temat co lepsze a co gorsze...
<3 OoM

ixi

Zal nam dupy nie sciska. :)
Zal nam was, ktorzy myslicie ze jesli gracie w prawieL2 za darmo to jestescie lepsi:)

CytatTaa ... przynajmniej nei tracę 50 zł miesięcznie, a i tak ejst kwestią czasu że będzie wkońcu C5 na privach

Ja tez nie trace- poprostu place ludziom to co im sie nalezy.
co do c5...pseudoc5 chciales powiedziec. Lub prawie-c5.

O tym mowie:
pirat = prawie jak retail.

Hindemith - SE - Full C5