2 pytania.

Zaczęty przez Kirovich, Sierpień 11, 2006, 01:03:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kirovich

Witam mam takie 2 pytanka
1.W grze gdy otworze np. okienko ze skillami to mi tak gdziwnie obraz migocze  jakies biale paski jak gdyby, nie wiem czy to jest wina serwera (gram na paradise) czy mojego komputera czy klienta, nieda sie zrobic screena tego bo nie uwzglednia go. (w oknie logowania, albo jak nie wlaczam w grze innych okienek inventory itp. to wszystko jest ok)
2.Czy na tym serwerze dragon-network z 1x to gra duzo osob i czy mozna polecic inny darmowy z takim exp lub podobnie niskim, bo jak tak patrze to w komentarzach do kazdego serwera co drugi negatywny (że syf, lagi itp) a drudzy mowia, ze wspanialy i w ogóle, nie wiem co mam robic, pomocy!

nie wiem czy ten dział, ale ja tu nowy i sory jak cos zle.

Howlet

1.Ja sądze że to cos nie tak ze sterownikami na twoim pc takie "krzaczenie" sie grafiki mam zawsze po formacie jak chce grac np. w GTA:SA jak zapomni mi sie dograc nowe sterowniki
2.Ja gram na dragonnetwork nightmare i moge ci go polecic bo jest dobry i gra tam duzo ludzi

krzwaw83

na Dragon Network dobry tez jest server infinity - duzo ludzi, prawie zawsze spotkac mozna polaka.

RoxyFox

Co do pierwszego to zgadzam się z Holetem, bo też tak nieraz mam. Sprawdź sterowniki do karty graficznej i czy masz jeszcze ewentualnie dobrego directXa (ja o nim zawsze zapominam po formacie). No a druga sprawa to to że może Twoja karta nie wyrabia, ale nie sądzę bo były by inne objawy :)

karci

zdecydowanie grafika, sciagnij sobie nowe sterowniki, i dobrze by bylo directx'a, a polecam infinity na dragonie