Najlepsza postać na sige ... :)

Zaczęty przez NightFire, Sierpień 14, 2006, 01:54:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

buddy

ol cp moze odnawiac...
ja na siege gralem duzo razy spsem i bardzo mi sie dobrze gralo... jak na murach stalu lucznicy to sie bralo ktoregos na target i podbiegalo walilo 2 nuki i do tylu i tak ciagle... dobra metoda^^

Falconek

Cytat: Siena w Styczeń 06, 2007, 01:50:08 PM
Cytat
OL JEST healerem.

OL ma tylko 1 czar leczący i to działa jak potion, czyli nie przywraca od razu określonej ilości hp... więc za bardzo healowy to on nie jest...

OL ma 3 czary leczące z czego 2 unikalne, dostępne tylko tej postaci.

Shiver

Zadaniem OLa na siege jest odnawianie CP- czar jest bardzo dobry bo dziala na cale ally, do tego OL moze odnawiac CP poszczegolnym osobom. Jeszcze mozna bawic sie w nukera i nawalac drainami, jednak one kosztuja troche za duzo mp zeby byly efektywne.

Wracajac do tematu- najlepsza postacia na siege jest zbuffowany HE, jednak bez supportu, healerow i czasami tez tankow jest nikim. Bylo to juz walkowane i chyba nie trzeba pisac drugi raz to samo.

bula

Falconek czy my mowimy o tej samej postaci??OL ma tylko jeden czar leczacy i 2 odnawiajace CP.Czepiam sie szczegolow :D
Shiver a piszac ze "OL jak ma healera za plecami" to mialem na mysli leczenie 1k hp w sekunde a nie chant of life/heart of paagiro

Endo

Cytat: bula w Styczeń 06, 2007, 12:42:42 PM
W C5 sleepa rzuca sie baardzo dlugo :D
Btw na forum to bylo juz chyba tysiac razy walkowane  :P

A moim zdaniem na Siege dobry jest OL jak ma healera za plecami  :D

a mi chodzi o C4
Nick:Endo                Nick:Endo
Klasa:Sps                Klasa:TH
lvl:60                      lvl:70+
Serwer:eXistence      Serwer:SupreMe
Klan:ProNoobs           Klan:Grf