Duelist Spirit

Zaczęty przez Janek1, Sierpień 04, 2006, 11:00:42 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janek1

Jest to jeden z gorszych skili moim zdaniem
mimo ze jest on na 64 lvl malo daje spd atk
Jakie macie zdanie na temat tego skila?

Bubba

A na jakim serverze grasz ? Bo on na wiekszosci jest zbuggowany..

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

Janek1

no wlasnie  mi duelist spirit daje 20 spd atk :( przeciez to jest smieszne na 64 lvl :o

Schism

ten skill daje duuuużo więcej ... tak jak powiedział Bubba - na większości serverów skill jest zbugowany

Janek1

[a na paradise jest ten skil zbugowany:>? bo wlasnie tam gram ale nie mam jeszcze 64 lvl:P

Bubba

Eureka,Auorora,Genesis tak a na full c4 nie bedzie zbugowany (prawdopodobnie).

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

Janek1

tylko ciekawe kiedy wprowadza ful c 4 ..,

Koni

Na full c4 glad na fullbuffach wyciąga 1k atack speed z dualami (przy dex 34)!! Jak będziesz miał jeszcze slsy z 7% atack speed to dopiero.
Duelist spirit trwa 1minutę ale daje gdzieś 200 atack speeda.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Janek1

KUba666

ja mam glada na paradise eureka na 64 i ten skill nawet fajny, nie zwieksza az tak bardzo, ale widac ronice :P zwieksza tyle co mikstorka :P i trwa 20 min :P

Rake

CytatJak będziesz miał jeszcze slsy z 7% atack speed to dopiero.

Jeśli dobrze pamiętam to SlSy z haste mają +4% atk.spd.Keshanberki z haste mają +8% atk.spd.
[

KUba666

to zle pamietasz sls maaja 7%

Rake

Cytato zle pamietasz sls maaja 7%

Samurai Long Sword*Samurai Long Sword

When a dualsword is enchanted along with a two-handed sword, a two-handed blunt weapon, and/or a fist-fighting weapon, its P. Atk will increase more than a one-handed sword enchanted with these weapons. When enchanted by 4 or more, Atk. Spd. will increase by 4%.

A świstak siedzi...
[

Schism

Cytat: RakeKeshanberki z haste mają +8% atk.spd.

bez haste ... wystarczy +4

MonT

Szczegolow sie czepiasz:|

KUba666

yyyy.... u mnie na serwie maja +7% .... ahh... nie dosc ze gladiator wszedzie zbugowany to i duale tez...