Problem z questem na DA (Testimony of Trust 37lvl)

Zaczęty przez Heretyk, Sierpień 19, 2006, 07:21:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Heretyk

Witam, mam problem z questem a w zasadzie z itemami które powinny wypadać z Ant Soldierów otóż w opisie na zmiane profesji pisze iż trzeba zabić 10 takich pajączków by otrzymać 10 Aphids które to nie chcą mi wypadać... może mi wyjaśnić ktoś dlaczego tak się dzieje... zebrałem już itemy z Guardian Basilisków i Marsh Stakato (odpowiednio Bazilisk Plasma i Stacato’s Fluids)
Prosze o szybką odpowiedz i pomoc w tej sprawie... może to błąd w opisie i trzeba inne potwory zabijać ??
Pozdrawiam

eXe

Musisz zabic 10 Ant Slodiers z nich wypadnie 10 mszyc. A one potem sie zamienią w Dew Money. Wszystko na Wastelands. Bij ile wlezie ja kiedyś 2 dni biłem moba żeby mi ithem wypadł. Więc się nie poddawaj.  8)
"Oczekiwanie na śmierć jest gorsze od niej samej

Heretyk

No niby pisze że trzeba ubić 10 no i bije ile wlezie ale wbijam juz na tych Ant Soldierach 2 lvl więc wydaje mi się że coś jest nie tak bo z tych wcześniejszych wypoadał mi item z każdego albo co drugiego a tera nic... może trzeba z kimś pogadać albo coś źle robie lub czegoś nie zrobiłem może to wina tego że wyskoczył mi jakiś błąd i musiałem wyłączyć L2 w trakcie questu gdy biegłem na te Anty  :evil:  ale wydaje mi się że to nie wina błędu bo czasem już wcześniej mi wyskakiwał i wsztstko było OK no i też L2 przeinstalowałem ale to chyba nie powinno mieć żadnego znaczenia...a tak btw to gram na L2-Paradise może tam tego nie można wykonać albo wykonuje się go jakoś inaczej ??
Był bym wdzięczny jak by mi ktoś powiedział co musze zrobić by dokończyć tego questa i żeby mi wkońcu leciały te Aphids

Polgara

Sprawdz czy masz to 2 zadanie qestowe
Jak sa marki na serwerze to kup sobie tego marka (mark of Trsut)
i bedziesz mógł robic 3 czesc qesta

Jak grasz na Paradise to tam mogłes tego posta umiescic

Heretyk

Polgara są marki do kupienia niestety fundusze nie pozwalają jak na razie  :P bo taki mark to 1mln a trzeba ich 3 kupic więc 3mln to troche sporo jak dla mnie na razie już musze 1 kupic bo z tymi szkieletami to też mnie coś trafiało i nie wyskoczył mi ten duszek choć wbiłem na tych szkieletach też 2lvl i mi sie odechciało je bić i zrezygnowałem stwierdziłem że tego 1 marka kupie ale przy drugiem jestem juz w połowie i chciałbym go chociaż dokończyć  :|
Pozdro i dzięki za pomoc wszystkim