Critical error - szukalem na caly forum ;/

Zaczęty przez ziombels, Sierpień 23, 2006, 10:13:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziombels

Witam, wiem, ze bylo juz pelno tematow na temat criticali, ale ja nie znalazlem w nich odpowiedzi i moze akurat komus wpadnie jakis pomysl z tym bledem i dlatego chcialbym wznowic temat. Prosze nie zamykajcie tego topica, tylko w miare mozliwosci pomozcie mi :( !

Mam problem z dostaniem sie na serwem ( http://www.l2-paradise.com/ ), a mianowicie podczas logowania, gdy biore LOgin in, wywala mnie do pulpitu i wykakuje CRITICAL ERROR ! Robilem wszystko wedlug wskazan na serwie po kolei  i nie wiem dlaczego tak sie dzieje :( bardzo, bardzo chcialbym zagrac na tym serwie bo wszyscy moi kumple tam graja  :mur:

Najpierw mialem taki blad

pozniej jak na nowo sciagnalem l2 c4 z oficiala --> rozpakowalem --> zainstalowalem -->sciagnalem patcha (update) --> rozpakowalem --> skopiowalemte dwa pliki do folderu z gra --> wywalilem wszystko z systemu (oficiala)--> uruchomilem update --> sciagnal sie caly --> zarejestrowalem sie od nowa --> wylaczylem antywira --> odpalam z l2paradise.exe i ciagle ten blad ! ale teraz wpisauje login i haslo, biore LOgin in i mnie najpierw disconnectuje i dopiero blad wyskakuje :( u innych moich kumpli to dziala, nie mam pojecia czemu u mnie nie chce dzialac ten serw! inne serwy mi chodza ;/ :(

tym razem taki blad:

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2214 MHz with 2047MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (9131)

General protection fault!

History: UObject::ConditionalDestroy <- (AuthSocket Transient.AuthSocket0) <- DispatchDestroy <- (10986: AuthSocket Transient.AuthSocket0) <- DispatchDestroys <- UObject::PurgeGarbage <- UObject::StaticExit <- appPreExit

Prosze o pomoc ! za jakiekolwiek info z gory thx ;)

Dev

versioncheckPac ... - jesteś pewny, że posciągałeś wszytskie patche i zrobiłeś full c4 update ?
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Polgara

jesli zrobi update to bedzie C5 wtedy napewno sobie nie pogra

ziombels

tzn, ja sciagnalem z oficiala l2 C4 a update to robilem do serwera Paradise, nie z oficiala  :)

ixi

NIE ZROBI c5 update bo c5 nie ma jeszcze na live serverach...
Zeby updatowac do c5 trzeba innego patchera sciagasz
Hindemith - SE - Full C5

Dev

najpierw zrob oficialny update a potem dopiero paradise ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77