Armor A dla Glada

Zaczęty przez Dimitron, Kwiecień 26, 2006, 10:51:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Armor A- Glad

Majestic Heavy
16 (32%)
Nightmare Heavy
15 (30%)
Tallum Heavy
16 (32%)
DC Heavy
2 (4%)
Inne
1 (2%)

Głosów w sumie: 50

Głosowanie skończone: Kwiecień 26, 2006, 10:53:10 AM

KUba666

wiecej obrywasz,szybciej giniesz,wiecej expa...tracisz :P

Dev

ale w pvp będziwsz leżał i kwiczał ..
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

KUba666

ee tam pvp jest nudne lepiej jak biezesz party i idziecie i sciagaci ena sibie pelno mobkow i siekacie je :P

Beatronix

:poklony:  z tego co pamiętam l2 to głównie gra nastawiona na pvp :D

po to siekasz te moby żeby móc później rozwalć ludzi :)

Zychu

Ja wziąłbym DC light albo tallum heavy. Najlepsze do pvp i daje odpowiednie bonusy, a broń to dual kashenberki +4(+8% atk speed). I mozna jechac z koksem. Atk speed wplywa na szybkosc ladowania focusa i casta skilli(na odnawianie chyba nie wplywa). Do tego mozna dorzucic jeszcze moze Dye +3 Str -3 Con, jesli mamy taki + z seta robimy tak aby miec ok +3 Str -3 Con, czyli w wypadku talluma +1 str -1 con, i walimy -3 con +3 dex(i zapamietajcie to sobie Glad to do jasnej ciasnej DD!!), bo str wplywa na na sile samych skilli, i zwieksza p.atk ktory tez oddzialuje na nie - krotko im wiecej Str, tym wieksza "powaaa" skilli. W tallumie z kashenberkami mamy +16% atk speed, a glad bez bonusow na duelist spirit ma ok 550(czyli z tym bajerem 638 atk speed, nie liczylem bonusu od dex).

PS. Zaraz beda na mnie najazdy za odejmowanie Gladowi hp, bo to jest jego glowna sila...

Dev

CytatJa wziąłbym DC light albo tallum heavy. Najlepsze do pvp i daje odpowiednie bonusy, a broń to dual kashenberki +4(+8% atk speed). I mozna jechac z koksem. Atk speed wplywa na szybkosc ladowania focusa i casta skilli(na odnawianie chyba nie wplywa)
Dokładnie ...
Cytattak aby miec ok +3 Str -3 Con
Nei wiem czy dobrze robiłe male nigdy nei zjeżdzałem z CON bo hp sie przyda i zjezdzałe mz STR i dodawałem do dexa (szybsze bicie) albo zjeżdzałem ze str i dawałem w CON
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Zychu

STR wplywa na sile skilli, i na ilość p.atk. Im więcej STR tym mocniej przywalisz jednorazowo, CON dla glada przydaje się średnio, bo tak czy inaczej możesz zginąć tak samo szybko.

KUba666

---------- 10:35 26.08.2006 ----------

ja z full buffami,z damasami i tatoo szybkosci(taki krzaczek co sie stawia obok helmu) idualist spirit wyciagam troszke ponad 800  :P

---------- 12:43 ----------

Cytat: Beatonix:poklony:  z tego co pamiętam l2 to głównie gra nastawiona na pvp :D

po to siekasz te moby żeby móc później rozwalć ludzi :)

moby zabiajsz zeby zdobyc kase za ktora kupisz leprze wyposazenie zeby zabijac jeszcze leprze moby i tak wkolko az doobedziesz najleprzy dostepny set na serwie i zenczantowany na maxa i 78 lv i nie chce ci si erobic nowej postaci to wtedy mzozesz sie bawic w pvp :P