Pytanie odnośnie Clerica

Zaczęty przez Dreando, Sierpień 27, 2006, 01:30:53 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dreando

Witam.
Ktoś powiedział mi, że jak mam clerica, woreczki many i kase to moge robic Mana potiony (i nietylko). I tutaj właśnie zawarta jest odpowiedź na moje pytanie. Jak się robi te butelki? mam Clerica 28lvl Pomocy
Jaki znowu podpis??:D

Molo

Powiedzmy sobie szczerze... Powinieneś po pierwsze napisać na jakim serverze grasz, a po drugie raczej w wiekszości przypadków (w oparciu o swoją ograniczoną wiedzę na temat serverów L2) nie można robić mana potionów.

Jeżeli jednak Twój server udostępnia taką opcję to powinieneś zapytac się na forum servera jak tworzyć te przedmioty. Zadawanie takich pytań będzie wiązało się z niezrozumieniem innych graczy.....

Pozdro
Molo

Yoker

O ile dobrze słyszałem na serwerach z sieci Dragon-Network jest opcja robienia mana potionków (a może pomyliłem ;) może chodzi o extreme) nieważne w każdym bądz razie JEST TO POWAŻNE WYNATURZENIE serwera i jeśli masz takie coś na serwie to UCIEKAJ NAJSZYBCIEJ JAK TO MOŻLIWE

Dohid

Mana potionów nie powinno być ale nie jest to powodem żeby jechać kogoś kto je widział na jakimś serwerze. Sory za powtarzanie po ludziach i offtop ale musiałem się wypowiedzieć.
Dreando nie czuj się urażony niektórymi odpowiedziami.
A tak w ogóle to macie racje, albo zapytaj na forum serwera albo zmień serwer bo się źle nauczysz jeśli dopiero zaczynasz grę.