loguje sie i nic

Zaczęty przez snajper, Sierpień 27, 2006, 06:49:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

snajper

Witam , rejestruje sie na stronie , pozniej sie loguje ,jest wszystko wporzadku , ale kiedy skoncze grać i włacze po kilku godzinach l2 i probuje sie zalogować na serwer i nic , wpisuje haslo i login , daje ok , i jest tylko odglos ale nic nie wchodzi nie pojawia sie ramka z agree, tak mialem juz z 3 serwerami , mój kolega ma takiego samego l2 co ja , bo mu dawalem , wiec w czym tkwi problem ? , nie mówcie mi sie serwer moze być full , bo ja tak mam caly czas , proszę o pomoc , z góry thx

NightBird

jeśli wczesniej wchodziles bez problemow to moze jest jakis nowy update i musisz go sciagnac ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

snajper

nie , nie ma zadnych update :( , przin$talovyvyalme lineage 10 razy i nic :(

Dohid

Napisz o tym na foum serwera. Może to ich wina nie Twoja i admin będzie mógł coś na to poradzić. Ale to co, jak zrobisz nowe konto to możesz się zalogować a potem już nie? Możliwe że masz IP sieciowe i ktoś inny z Twojej sieci również gra na tym serwerze. Czasami jest zakazana gra z jednego IP i fakt taki trzeba zgłosić adminowi. Chodzi mi o to że jak sobie pograsz z jakimś gościem spod jednego adresu to dostajecie bany na konta.

snajper

To chyba nie możliwe , mam neostrade (przy każdym połaczeniu z netem inne ip) mój kolega normalnie wchodzi a ja nie :( , mi się zdaje że to nie jest wina serwera , bo jak mówilem , przy pierwszym wejśiu na serwer normalnie sie zalogowało , a tak w ogóle miałem to już z serwermi : paradise , existens , dragonnet. pzrd