Jak wydostać się z wyspy?

Zaczęty przez Meph, Lipiec 23, 2006, 05:17:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Meph

Jak w temacie - jak wydostać się z wyspy Talking Island? Kupiłam na przystani bilet i nie wiem co teraz zrobić..

ixi

isc na przystan i poczekac na statek?:)
Hindemith - SE - Full C5

Bubba

Albo pojsc do gatekeppera przy kosciele w talking island village bo na niektorych serverach nie dziala statek.

Spal Heretyka. Zabij Mutanta. Oczyść Niewiernych.

major76

zostan mistrzem i pocisnij wplaw.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

GieeM

Cytatisc na przystan i poczekac na statek?Smile
Jak teleport jest drogi to statek jest najlepszym rozw :D Przypływa tak co 15 min :] 15 min czekasz na wypłyniecie i troche na statku czasu zejdzie :D

Cytatzostan mistrzem i pocisnij wplaw.
Zdecydowanie najlepiej :D Kup troche potek i dawaj jak najkrotsza drogą to kontynentu i jak dopłyniesz to dawaj SoEscape i jesteś w Gludin :D Sam tak robie :D

KUba666

najleprzy jest statek! ja wczoraj poplynolem pierwszy raz statkiem, niezaomniane przezycia xD bardzo fajna zecz ten statek, bilet do gludin kosztuje 2k a do giran 10k wychodzi kilk razy taniej a z poczatku kazdy tysiak sie liczy :P

eSkel

w c3 (tym na privach :c) udawalo mi sie przeplywac human mysticiem na bodajze 7-8 lv uzywajac tylko self heal.. sprobuje to powtorzyc w wolnym czasie ;s

KUba666

Cytat: eSkel

w c3 (tym na privach :c) udawalo mi sie przeplywac human mysticiem na bodajze 7-8 lv uzywajac tylko self heal.. sprobuje to powtorzyc w wolnym czasie ;s

bedzie trza sprobowac :D pewnei fajna zabawa jest robia takie rozne dziwne zeczy w l2 a nei ctylko expic kupowac nowy sprzet expic expic i tak wkolko

ainaarwen

tylko nie plyn za szybko, bo jeszcze rekord ustanowisz :P
imo najlepsze rozwiazanie (najlatwiejsze) to teleport, bo i tak te kilkanascie tysiecy to jest przeciez 30 mobkow, ktore mozna zabic w kilkanascie minut...
jesli jednak wolisz kupic jakiegos staffa na poczatek - kasa sie przyda, bierz statek

slepy13

Jak kiedyś prawie przepłynąłem (już widziałem kontynent drugi) 43 levelowym AW, i dopłynąłbym bez problemu, ale zdażył się DC i jak się ponownie zalogowałem to leżałem nieżywy w wodzie :-(

MonT

Poruszyla mnie twoja historia P: Teraz zacznijcie skakac z wielkich gor na agresywne mobki =D

Koni

Po co statek ? Po co teleport ? Po co wpław ?
Można u gatekeepera wziąć questa (5minut biegania) po którym dostajesz Scroll of Escape to Giran :D
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

KUba666

to wez opisz tego qesta tutaj inomigiem :D

Fusin

Lol, podchodzisz do gk i zagadujesz ją, ona Cie wysyla to sir jakiegos tam(jest pry obelisk of victory) i idziesz do niej, dostajesz zwój :scroll of escape giran castle town i mark of traveler. ;] i Tyle, w druga strone idziesz do luxa i gadasz z tym krasiem ;]
Na pochybel S K U R W Y S Y N O M ;]

KUba666

wow ale fajny a od ktorego lv te zadanko jest?:>

Mateles

Nie wiem ale je robiłem na dość niskim. Jak nie chce Wam sie biegać to możecie za parę k się prosto pod obelisk teleportować a spowrotem soe ;).

KUba666

Mateles

Nie mówiłem tego Tobie?  A co do levela prosze bardzo:
Quest nazywa się Step into the Future jest tylko dla rasy ludzkiej można go
wykonywać od 3 lvla na wyspie Talking Island dostaję się go od Gatkeeper Roxxy. Tego questa nie da się zrobić 2 raz. Mam nadzieję, że Wasza ciekawość jest zaspokojona :P.