Jaka postać z dualami?

Zaczęty przez kermit93, Sierpień 30, 2006, 02:17:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kyski

Cytat: ZychuDobra Kyski, dasz radę na DN, chodź na L2p Virtue(www.l2-paradise.com -> register), nabij 55 lvl i pojdziesz mi pokazać jak to wygląda na normalnym serwerze ^^
Tak sie sklada ze mam tam glada na 47 i Sr na 60 i kilka innych wiec wbij mi ten lvl i come on :D:D I jescze 1 kiedy dostane nowa range...?:P TEraz swoj i kiedy bedzie to cos dalej?:D

slepy13

Pewnie na DN moby w LoA/ DI/ ToI/ AB mają mniej życia niż w grze zwanej Lineage 2 ^^

Kyski

Cytat: slepy13Pewnie na DN moby w LoA/ DI/ ToI/ AB mają mniej życia niż w grze zwanej Lineage 2 ^^

Yyyyy nie ;/  Glad ma wzmocnienia do tych mobow bo wszystkie to Beast znaczy te Cavy :P No wiesz ja ze skilli wale w je po 1k i im odejmuje sie z 7% hp =// A jak walne  Cave Howlera czy jakos tak to mu z 1% odejmuje jak walne go za 700 bo tyle ze skilli wyciagam

dywyn

Gracz ktory potrafi grac jest clay czas na bufkach przynajmniej pp, a z nimi nie widze poroblemow aby solowac na 55lvl w LoA w poczatkowych komnatach. Osobiscie gdzie wychodze mam bufki z CH, ktore daja jeszcze vampira na 4lvl - tyle ze ja nie chodze juz do LoA, ale ktos nalezacy do lcizacego sie klanu CH w ladnym miejscu musi miec (w Giran pewie jest tp pod LoA bezposrednio), albo z 7s.
Mooby na DN sa takie same jak na innych serwerach L2 (piratach) , bo nie ma co ukrywac teraz 90% serwerow ma dokladnie te same pliki C4, wiec i skile gladaiatora dzialaja tak samo.
Jaka postać z dualami?
Procz Gladiatora, ktory jest i przez dluzszy czas bedzie postacia slaba, jak i BD ktory jest psotacia bardzo porzadana przez wiekszosc klanow, dulami moga wlaczyc w zasadzie wsyzscy posciagajacy ogolna weapons mastery - tyle ze to postacie o statystykach magicznych.
Wybierz gladiatora.

Zychu

Hej, hej gladiatora naprawiają w C5 :) Jest słaby w expieniu, i był i będzie, ale za to jest okrutna wymiatarka w pvp(mimo, że nie jakiś przepakowany necro - tylko zwykła zrównoważona postać robiona pod kątem pvp arenowego).

Kyski

Cytat: dywynGracz ktory potrafi grac jest clay czas na bufkach przynajmniej pp, a z nimi nie widze poroblemow aby solowac na 55lvl w LoA w poczatkowych komnatach.
No przeciez na kariki nie pojde =// ja expien do Cave Howlerow jak dochodze do nich wracam... I expie w LoA i mi tu nie gadaj ze nie dam rady (Saladin, z cenzurowalem wiec wiiesz... ;P:P)

Dohid: O nie, to ja zcenzurowałem. Nie trzeba używać przekleństw w swoich wypowiedziach, zwłaszcza że regulamin forum tego zabrania. Nawet jak piszesz z gwiazdkami to i tak wiadomo o co chodzi..