Kogo wybrać...?

Zaczęty przez Wiktor1993, Luty 24, 2007, 08:56:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Siena

A ktoś kto nie ma czasu, to nie gra w grę w ogóle! Przecież sama gra się chyba liczy. I bez względu na to czy zagrasz na high czy low ratach, stracisz tyle samo czasu. Natomiast spojrzenie, że więcej zdobędę w tym samym czasie na x100, niż x3 jest złudne. Bo nie sam sprzęt się liczy. Liczy się przede wszystkim obeznanie z grą.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Marc1n

HATE ME MOAR!

Skellen

Cytat: mik0s w Luty 26, 2007, 08:21:45 PM
Koxanie po nocach jakiejś groteskowej kombinacji pixeli, nie za bardzo mnie "kręci".

wolisz noca jezdzic tramwajami i grysc babcie po nocach XD koles... jesdyn slowem jestes.. zalosnym pajacem. nie wiem skad sie urwales ze mowisz ze ol to kijowa postac XD graj tym swoim RoxemDestremZLukiem czy jak tego pajaca nazwales. zanim napiszesz posta to pomysl zanim wcisniesz "wyslij wiadomosc" masz jakos pop.ierdolone we lbie jak juz kolega zauwazyl wiec na koniec dobra rada od wujka bogdana: pograj lepiej w pasjansa niz w l2 bo to gra dla osob powyzej 6 IQ wiec sie nie kwalifikujesz

Nerash

on jestes jakis N0-Brain chyba :D nie wiem moze ma jakies komplexy czy cos. no albo za duzo siedzial na sloncu  :shock: wejdz na strone: www.pajacyk.pl to moze ci pomoga.

Marc1n

Nerash, nie rób sobie jaj z takich rzeczy jak pajacyk.pl, bo to dziecinada, poruszasz dość ważne sprawy dla wielu ludzi. Za wielu...
"Koxanie po nocach jakiejś groteskowej kombinacji pixeli, nie za bardzo mnie "kręci"." - To mnie rozwaliło, ahahaha.
HATE ME MOAR!

Ryltar

Ja mam malo czasu na bawienie sie w kox dlatego gram na abyssie x300 :P