Pytanie o przyzywanie

Zaczęty przez Howlet, Sierpień 13, 2006, 04:37:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Howlet

Witam jestem wizardem w ekwipunku moich zaklec sa dwa ktore (chyba) przyzywaja stworki ale nie moge ich uzyc pisze cos o krysztalach d-grade(mam 10d-grade i 4c-grade) ale i tak nie da sie nic przyzwac wie ktos moze czego jeszcze potrzebuje??

mussaszi

a sprawdzałeś ile trza tych kryształów ? może masz poprostu za mało

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Sherra

A może po prostu jest NPC down >.< . Upewnij się czy masz wystarczającą ilość kryształów...ALe myśle że po prostu chwilowy down.

Howlet

Kurde pisze ze wymaga 4 a mam 10. I nigdy sie nie da. Te krysztaly to takie biale Perły prawda??

Molo

Raczej nie... POwinieneś mieć przy sobie Crystal D, Crysta C itp. Te białe perły to nie wiem co to jest... :)

Ysia

te białe perły to prawdopodobnie Gamestone lub być może Stone of Purity. Potrzebujesz Crystal D tak jak napisał Molo. eventualnie moze byc jakis bug i jesli masz napisane Crystal D to moze sie okazac w rezultacie ze potrzebujesz Crystal C.
MYSTERIUM TREMENDUM

Cubu$

Nie te białe kryształy to nie to.
Ty potrzebujesz kryształów D Grade wygladaja tak: :)

I to starczy na przyzwanie. Nie wiem czego moze summona :P ;)

Michciu

mam pytanie skąd wziąśc te kryształy bo nie wiem sory za głupie pytania

Cubu$

A te krysztaly to dwarf moze "zrobic".
Dajesz dwarfowi jakas rzecz d grade on za pomoca skilla rozbija ja na krysztaly.
I tak otrzymujesz krysztaly :)

KUba666

albo dopalasz jakas bron do grade tak ze sie krystalizuje i masz :P jak masz szczescie to juz na +4 ci si ezkrystalizuje a jak pecha to mozesz niezle zenczantowac i sprzedac po dobrej cenie zarobic kupic nowa bron,u ja zenczantowac :P

Chadwao

Z sygnaturki widze ze grasz na Allserownie, weic o krysztalki nie powinienes sie martwic. Tak mowiono wczesniej, mozesz dac krasnoludowi przediom D grade do krystalizacji a on ci go rpzerobi na krysztalki, lub najprosciej zapoytaj spotkanego krasnoludzkiego kowala czy niema krtsztalkow D na sprzedaz.

Ceny krysztalko D i C ogolnie sa przyjete w granicach:
D - 600-680
C - 2800-3200
Przynajmniej najczesciej mozna w takich cenach je spotkac i  to na wielu serwerach. Ceny moga byc nieco zanizone lub zawyzone ale chodzi o ogole pojecie kosztow zakupu.