Warlord czy Glad

Zaczęty przez MANIAK, Wrzesień 05, 2006, 03:20:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Koni

Niezapomnij o nowym atucie glada w c5. Teraz skille mogą dorzucić criticala x2 dmg :)

Przyjmiesz na klate TSS z criticalem ? A nóż over-hit wejdzie i zgon po hicie.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

mik0s

A) Acc? Umięjętnie używać tatoo, dyes i buffów?
B)Oj tak tego elo skill'a na dystans chyba trzeba ładować?
C)SE nie ma przypadkiem znacznie więcej many niż glad i greater heal'a?

P.S. To co do krasia to było czyste "widzimisie", ale od kogoś tam coś słyszałem, że glada nawet kraś powali :F
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

Derneth

Cytat: mik0s

ale od kogoś tam coś słyszałem, że glada nawet kraś powali :F

wez sie zastanow chlopie zanim cos napiszesz
kurde bele to ze sporo gladow gra ktorzy nei umieja grac to nie znaczy ze jest to beznadziejna postac

Siena

Może i glad nie jest taki beznadziejny to na pewno nie jest najlepszy... :wink:

P.S.
Taka anegdota: mój kolega robił sobie glada i na 30lvlu się zdołował i szybko prezniósł się właśnie na krasia. Teraz mówi że kraś ma lepszy dmg. i def. niż ten jego pseudo gladiator...-.-
Ale to inna sprawa że mój kolega grać nie umie(bez urazy dla niego):P
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

montezuma

Cytat: mik0sA) Acc? Umięjętnie używać tatoo, dyes i buffów?

Laczne -12acc na "pewno" zrownowazysz buffami i tatoo. Mysl.

B)Oj tak tego elo skill'a na dystans chyba trzeba ładować?

Owszem, ale popatrzy. Sonic Blaster wymaga 2 naladowan, Sonic Storm wymaga jedynie 3 energy stone, nie wymaga naladowan, Sonic Rage wymaga 1 naladowania. Glad moze sie naladowac na 7poziom czyli moze odpalic 7x Sonic Rage lub 2x Sonic Blast i 3x Sonic Rage zanim bedze zmuszony sie ponownie naladowac. Glad zaspamuje SE skillami tak ze se nie bedze mogl uzyc zadnego skilla

C)SE nie ma przypadkiem znacznie więcej many niż glad i greater heal'a?

I co z tego, luk daje -30%cast czyli powolne castowanie heal, gretar heal takze nie leczy wiele

P.S. To co do krasia to było czyste "widzimisie", ale od kogoś tam coś słyszałem, że glada nawet kraś powali :F

Tak jak i caly twoj post.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Ryltar

CytatNo tak bo stun krasnala jest "najlepszym" stunem w grze i nigdy nie zostaje przerwany w ciagu 1-2pierwszycg ciosach. Caly ten post to wielka bzdura nie majaca wiele wspolnego z L2.

Liczac ze stunt DA mozna przerwac w PvP 1-3 ciosami(nie licze pantery) rzadko kiedy sie zdarza zeby stun trwal dluzej niz te 1-3 hity(niestety to nie C1 gdzie stunt prawie zawsze trwal 8 sekund).Liczac ze stunt dwarfa jest bardziej dupny(wg mnie) to raczej glad rozwali takiego dwarfa.

A tekst typu WS wezmie summona bleble...juz na Erice polozylem Katem WS i jego summona samym katem(dwarf chcial sie sprawdzic i kot nie byl leczony) i kot nie zszedl ponizej 1/2 zycia...glad ma ataki wiec raczej szybciej zdejmie dwarfa.

CytatTaka anegdota: mój kolega robił sobie glada i na 30lvlu

Jak mozna miec glada na 30? zrobil 40 i sie zdelevelowal?

CytatTeraz mówi że kraś ma lepszy dmg. i def. niż ten jego pseudo gladiator

No ta duale maja mniej ataku  niz blunt ^^ Lineshit 2 Chronicle 666:Dwarven Satanist...

CytatLaczne -12acc na

A nie 11.75 ;p...

FlameHowler

Ryltar jestes prawie tak dobry jak ja :)

Dev

---------- 14:02 05.10.2006 ----------

nie, on jest lepszy.

Cytatwiesz jak można zabić jednym hitem ST w majesticu ? Dać mu kopa w jaja

^^

---------- 14:08 ----------

Glad to jest kupa, niby DD kładą tanków a tu kupa, ile widziałem walk grad vs tank i glad padał ...
Ile widziałem walk Glad vs dagger i glad padał

Glad to w ogóle postać chyba tylko fajna w wyglądzie i ma ciekawe skile (fajnie wyglądają) ale to to jest słabe ...
Chociaż ciekawie glad na full buffie z łukiem + final frenzy kosi :) Na FF z łukiem wyciągniesz 3k p atk (na serwach z broniami Infinity wyciągałem 5k ...) . Wystarczy tank do party i bzzzium, szybciutki exp ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

KrEdA

CytatGlad to w ogóle postać chyba tylko fajna w wyglądzie i ma ciekawe skile (fajnie wyglądają) ale to to jest słabe ...

Osobiście, to wygląd glada wcale mi się nie podoba ^^

CytatChociaż ciekawie glad na full buffie z łukiem + final frenzy kosi  Na FF z łukiem wyciągniesz 3k p atk (na serwach z broniami Infinity wyciągałem 5k ...) . Wystarczy tank do party i bzzzium, szybciutki exp ...

booosz... n.c
Bo paradise trafił szlag ;)

MANIAK

a która z tych postaci wygra pvp między sobą ?? 8)
Siła płynie z krwią duma razem z nią

imperatyw_kategoryczny

Bishop zownuje obu bo nie zapoda heala.

Dev

nie, zabije body of avatarem xD

imperatyw_kategoryczny

Cytat: DevouringOnenie, zabije body of avatarem xD

Chyba na TWOIM serwerze haha

Dev

Ryltar

Jego tekst tez mogl byc sarkazmem...

Uwazam ze Bishop ich nie zabije...raczej EE mane sobie odnowi...

A na powaznie to ciezko powiedziec bo nigdy nie wiadomo co sie stanie w walce i jak sa gracze doswiadczeni.

O przypomnial mi sie tekst mojego dowodcy jak zacząłem szkolenie:"Lepszy jest wyszkolony snajper z karabinem myśliwskim niz myśliwy z dobrym karabinem snajperskim"

MANIAK

ale jeśli gracze są równie dobzi a gladi warlord maja takie same lvl to kto kogo pokona ??
Siła płynie z krwią duma razem z nią

Zychu

Glad zdecydowanie wbije WLa w ziemię. WL ma gówniane skille fizycze, powolny i słaby atak, ma tylko dużo więcej hp i może je sobie odnowić, jednak to za mało, żeby dać gladowi radę. Glad ma na odpowiednich lvlach bardzo duży atk.speed i duży dmg, przez co wgryza się w ciebie z dużą skutecznością, a jego skille zrobią ci z dupy jesień średniowiecza...

Cywil

glad ma szanse tylko z supportami (ale nie z orkami), WLem, TK, SwS, BD hmmm no i to chyba wszystko :D

ile to razy walilem Glada i gryzl glebe :D to postac powinna slozyc wylacznie do pvp ale sie im nieudala :D glad to kaleka ale jak umiesz grac to moze PP zabijesz  :wink:

Zychu

Hehehehehehehe, walczyłeś z debilem a nie z gladem. Zrób sobie WL, ja sobie zrobie glada i chodź na serwer full C4:> Zobaczymy kto będzie gryzł glebę... Ja gladem na C3 kosiłem magów na 3-4 skille, to mi nie mów, że buffera tylko rozwalę. Glad ma jeszcze szanse ze wszystkimi magami oprócz nekro i orków(z nimi nikt nie ma szans:P), z większością tanków(SK młóciłem jak zboże, gorzej z DA, ale też nie jest sprawa stracona, bo w C5 moje skille omijają tarczę), wszystkimi daggerami(skille trafiają automatycznie, a na postać w lighcie robią makabryczny dmg), wszystkimi łucznikami, jeśli walczę na arenie i kilkoma warriorami np. warlord, dobrze prowadzony rozwali tyrcia, z destro już gorzej. Nie wiem czy grałeś gladem, ale twoja wypowiedź jest zdecydowanie błędna.

Flauros

Nie koniecznie. Mozlwie ze gral poprostu na privie na ktorym glad byl zbugowany (co sie bardzo czesto zdarza), a wtedy jego wypowiedz nei jest bledna ale jak najbardziej zgoda z prawda bo jak glad jes zbugowany to w dupe dostaje przewaznie.
Ciągle mam -przed oczami głodnych władzy,
zimny wiatr czarnych koszul nową armię pcha !!

Cywil

lol nie ja gralem HE a nie WLem :D glad zabije Wla no co wy :D

GLAD PRZEGRA Z HE
GLAD MOZE WYGRA Z WL :P

lol XD czytajcie uwaznie :D ... i wszystko jasne :D

Zychu

No to proponuję zagrać na full C4 jak Abbyss lub L2p, podejść do glada, powiedzieć mu w twarz, że jest ciotą i zaprosić na arenę. A glad na arenie większością klas poniewiera jak szmatą, więc możesz mieć problem :P

Flauros

Cywil nie pisales ze grasz HE :P Ale prawda jest taka ze wlasciwie lucznik kladzie glada (imho) :P
Ciągle mam -przed oczami głodnych władzy,
zimny wiatr czarnych koszul nową armię pcha !!

Zychu

HE na arenie też rozniesie na atomy. HE ma duży dmg, ale mały atk speed, i gladowi nie ucieknie na arenie. Glad z mózgiem powinien zrobić z HE szaszłyk.

Dev

Glad pojedzie HE, tak samo jak sztyleciarze ich jadą ... wystarczy ze tylko podbiegnie ...
BTW. Glad nie jest taki słabo O.o. SK dostałem wczoraj od niego wpier..