ES

Zaczęty przez sasipl, Wrzesień 07, 2006, 03:41:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sasipl

am pytanko co sie dzieje z es bo nie wiem    wlonczylem normalnie gre i mi zaczolo sie cos sciongac (Scionga sie juz od wczoraj wieczorem) i jestem wsciekly jak nie wiem co bo niemoge sobie grac    zmienilo sie okno a teraz mi sie cos scionga i to okropnie dlugo nie wiem co to jest pomuzcie mi plz bo nie wiem co to jest i co mam robic kto gra na es to nich mi powie czy tez tak mam a jak tak to co to jest bo ja nie wiem plz pomuzcie

Siena

Nie gram na es ale z tego co wiem to teraz wszędzie tak jest bo od wczoraj chronicle 5 weszło więc aktualizuje.  :) Jak nie grasz na oficialu to nie ma potrzeby tego ściągać bo i tak na prywatach jeszcze nie ma nowego chronicla.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

sasipl

:o cooll :o  fajnie ze jest :D  C5  :D jak tak to ZAJEBISCIE :!:  :!:  :!:  JMPREZA :!:  :!:  :!:
:)  :)  :)
TYLKO mam nadzieje ze na es tez bedzie C5bo jak nie to lipa :ork_5_2:  :ork_5_2:   i niebedzie fajnie to by mi szczeka opodala :ork_5_2:

Schism

Cytat: sasipl:o cooll :o  fajnie ze jest :D  C5  :D jak tak to -_-' :!:  :!:  :!:  JMPREZA :!:  :!:  :!:
:)  :)  :)
TYLKO mam nadzieje ze na es tez bedzie C5bo jak nie to lipa :ork_5_2:  :ork_5_2:   i niebedzie fajnie to by mi szczeka opodala :ork_5_2:

zal mi ciebie ze taki glupi jestes  :shock:

Drammer

xD

Może zrobić o c5 jakiś temacik przykleojny że nie trzeba żadnego update bo to już 5 topic dzisiaj :)