Jaka postać najbardziej uniwersalna

Zaczęty przez MANIAK, Wrzesień 08, 2006, 08:22:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MANIAK

Mam pytanie jaką postacią mam grać chodzi mi o  taką która da sobie rade w tankowaniu zadaje spory dmg w miare dobra na pvp i ma sporo hp. Chodzi mi oczywiście o fighterów. Grałem juz DA ale mi sie troche znudził :) z góry thx za pomoc 8)
Siła płynie z krwią duma razem z nią

Drammer

hmmm jak by była taka postać to 90 % serva grało by nią

serdel

Wez destro, to moja pierwsza mysl :) , a postaci uniwersalnej NIE MA! :D

MANIAK

ale nie zabardzo lubie orków :P:P myśle o warlordzie :)
Siła płynie z krwią duma razem z nią

Dohid

Warlord nie jest uniwersalny. Nadaje się tylko do pr0 koksu w poleparty i wymiata na mass pvp. Solo jest nikim/niczym/zerem, zawsze musi mieć healera/buffera i inny support. Warlorda polecam doświadczonym graczom z dobrym klanem, znajomymi i dobrym pomysłem na grę.

Azunay

~Armagedon~

warlock/necro przy stackujących skillach - i lepszej krzyżówki niemasz ^^
(takie coś na servach z nieograniczoną liczbą summonów (tz. niechodzi mi o 100 cursed manów ale 1 cursed mana i szkieleta i 2 kotki) to jak zalejesz tymi wszystkimi summonami na pvp... dodatkowo te klątwy... uch aż żal jest przeciwnika XD

Jancia

a mi pierwsze co do łba wpadło to SK... do tankowania nadaje się jak najbardziej, dobry w pvp... jednak sporo hp to on raczej nie ma, ale nadrabia to kosmicznym defem
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

ainaarwen

no wlasnie - chcesz o 1 zalete za duzo :) btw sklanialbym sie ku sk

Zychu

Destro, jak nie lubisz orków to SK - ale on też jest trudny.

sm0ky

Uniwersalna?

Najbardziej to pasuje dla Ol'a 8) . Dobry fighter, nuker, buffer no i debuffer. Na dodatek ogromne ilości defów Ponadto moze nosic kazda bron oraz pancerz. W pvp bardzo silny, bo dobrze radzi sobie z każdą klasą[, czas i miejsce nie gra roli]. Niestety ciężko go sobie samemy expić...

Siena

Destro! Destro!
Destroyer(co z tego że ork-.-) ma dużo hp, cp, bdb do pvp i samotnego expienia. Nic dodać nic ująć. To była moja pierwsza postać i do dziś sądzę że najlepsza.  8)
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

QlimaxManiac

Ja proponowalbym SK. Dobra postac i jezeli juz grales to mniej wiecej wiesz jak to wyglada :) A kombinowania z SK nauczysz sie podczas grania.
OL tez jest bardzo dobrym pomyslem. Ale  jedynie jak masz clan. Fakt trudna postac.

sm0ky

Ale nie jest az tak uniwersalny jak Ol 8).

Nie ma buffów, heal'a .itp.

NightBird

Z tego opisu to najbardziej polecam ci 2 postacie

1. Shilen knight
2. Tyrant.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Drammer

załóż co chcesz tu za tydzień nie dowiesz się jaką postać możęsz wybrać a bedzie 5 strona

Koni

Proponuje Dark Avengera. W solo dobry w party dobry, na pvp dobry - panterką jak się nauczysz dyrygować to tylko nekro podskoczy, chociaż walka nie jest z góry przesądzona  8) . Polecam jak stawiasz pierwsze kroki w l2.
Odradzam Tyranta - choć ta postać jest bardzo dobra to trzeba mieć troche doświadczenia żeby ją prowadzić.
Sk.. tutaj też nie jest masełko - kombinowanie na pvp, drogie utrzymanie, i trzeba mieć trochę doświadczenia.
Nekro - w łapkach wyjadacza necro powali całe party, w rękach "rookiego" nic nie zrobi.
Destro - taki niczym Hulk zielony bydlak co prze do przodu nie bacząc na monstra... chyba że natknie się na maga albo łucznika. Nie każdemu przypada do gustu.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Azunay

DA uniwesalny pfff
kazdy nuker zje go jesli zaczna walke w dystansie(jak DA stoi kolo maga i zaczyna sie walka to co innego)

Gneiss

www.supremel2.com

Profi

Hmm...moze wez lucznika;) ja Ci polecam PR

MonT

Polecam destro lub sk jesli zalozysz ktoras z tych postaci nie pozalujesz:]

Co do necro, Koni lekko przesadzil z tym, ze rozwali cale party (no chyba, ze postaci o duzo nizszym lvl'u), necro wymiata ale nie az tak;p

Koni

Chodze na party z nekro (ja SK) i właże na środek, fakuje czyli używam UD albo biegne z mobkiem i używam Vengeance a necro zamiata :)
Necro jak nikt radzi sobie z łucznikami - curse chaos działa na panów z łukami świetnie, a i sleepem można się bawić. Mass slow fajna rzecz ale ownuje anchor. silence. HP necro ma dużo a z summonem jeszcze raz tyle. Nuki ma dobre, bardzo dobre i hp sobie ukradnie. Owner.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Dev

HP necro ma ~3500 (78 lvl), ze sumonem 3500+1750 = 5250 ... czyli najwięcej z magów xD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Zychu

No ja stoje za Destro - hp na 72 lvlu - ok 10k hp w doomie heavy, i 5k cp. Ma duuuza ilosc p.atk i nieco slabego defa, ale w pvp to tylko plus :P Bo szybciej wtedy odpalamy frenzy i wgniatamy wroga w ziemie. Kombinacja na pvp - frenzy + battle roar + rage + crush of doom zabija wszystko. Nie ma chyba czegos co przezyloby 1-2 takie crushe, i okladanie dwurakiem pomiedzy nimi.

Dev

ja widzialem co destro robi na final frenzy z lukiem  :o  :shock:

EDIT: Zychu - jest. Temple Knight na UD xD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77