Jaka postać najbardziej uniwersalna

Zaczęty przez MANIAK, Wrzesień 08, 2006, 08:22:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Azunay

jesli necro ma transfer pain 5 to pozyje 2razy dluzej

Dev

a necro to pojedzie destro jak chce. Sleep, gloom, anchor i papa :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

MANIAK

Myśle nadal nad warlordem wiem że ta postać mniej uniwersalna od destro ale podobno wymiata na wiekszych rozrubach (a takie się częściej zdażają)
Siła płynie z krwią duma razem z nią

Dev

uniwersalność warlorda polega na tym że szczerzer to nie jest w niczym dobry poza expieniu ...

Ryltar

Zacznijmy od tego ze nie ma uniwersalnej postaci.Sa co moga miec kilka rol ale sa do dupy w kazdej z nich.

Dev

jest, uniwersalną postacią jest swordsinger - można mu dać każdy rodzaj oręża i z każdym posługuje się w miare dobrze - ale nie wymiata ...

Ryltar

Cytatjest, uniwersalną postacią jest swordsinger

Ta buffnac i troche sie pobic i pasc.Uniwersalna jak cholera.Watpie zeby byla psotac co ma duzo defa,m.defa,ataku,speeda i innych badziewi.Dobrze nukuje,leczy sie,walczy w H2H itd.

myha

jakby odjac z twojego opisu speda to by OL pasował duzo defa,m.defa,ataku. Dobrze nukuje,leczy sie,walczy w H2H
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Ryltar

W nukach raczej SH nie przebije a ta jego walka H2H jest naprawde zabojcza...2 ataki wow...

~Armagedon~

taaa... w walce melee kurde karasie są lepsze  :P (chodzi mi o liczbę ataków melle czyli skille)

Ryltar

L2 to gra druzynowa w ktorej nie moze istniec postac co robi wszystko.Tu sa podstawowe postacie druzynowe z gier fantasy czyli:
-wojownik
-mag
-zlodziej
-kleryk

i bez tej "fantastic four" nie da sie grac...

Dohid