Recepta Full Plate Armor

Zaczęty przez Nike19, Wrzesień 14, 2006, 09:24:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nike19

Witam jestem dość nowym graczem i mam pytanie :) Chce mieć zbroje Full plate ,ale inni gracze sprzedają ją za bardzo dużo ponad 30kk :/ Gram na serverze Dragon Network- Nightmare. A więc jestem ciekaw czy jak zbiore wszystkie potrzebne składniki z recepty to stworzę zbroję?? Gram człowiekiem a podobno tylko krasnoludy mogą tworzyć takie rzeczy ?? czekam na odp

The Hurricane

możesz uzbierać wszystkie rzeczy potrzebne na to i oddać je jakiemuś zaprzyjaźnionemu krasnalowi(Warsmithowi) on zrobi tą zbroję i tak prawdą jest że tylko krasnale mogą robić rzeczy dokładniej warsmith bo Bounty Hunter szuka materiałów;]
Serwer: http://www.dragon-network.net/ (x5)

rasa: Elf
klasa: Elemental Master/Moonlight Sentinel // Spellsinger ---->Eryn
lvl: 7x/7x
klan: Partisants
ally:Cure
-------------------->
rasa: D. Elf
klasa: Shillen Knight ---->xxx
lvl: 4x
klan: NoClan
----------------------------------->
rasa: Krasnolud
klasa: Bounty Hunter -----> The Hurricane
lvl: 4x
----------------------------------->>>>
rasa: Człowiek
klasa:Prophet   ------> OneBlood
lvl:6x

Serwer: www.la2.theabyss.eu (x7)

rasa: Człowiek
klasa:Treasure Hunter   ------> TheHurricane
lvl:6x

Nike19

Ok dzięki za odpowiedź :) niestety nie mam znajomego krasnala  :x  Pozdro

Siena

Jeżeli koniecznie chcesz zrobić jakiś przedmiot to musisz mieć krasnoluda->artisiana->warsmitha.
Ale jak uważasz że 30kk to za drogo i się nie opłaca to nie rób nawet krasnala bo przedmioty wykonujesz owszem nim ale jedynie po nauczeniu się recepty.  8)
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

mussaszi

moja rada to--graj graj-- kasa sama wpadnie--a robienie itemów tak jak mówił Siena :D

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

nygus

taka moja mala rada. nie masz zaprzyjaznionego krasia to nie szkodzi, zbierz tylko materialy a pewnie jakis krasnolud zrobi ci to za mala oplata. chociaz z drugiej strony jak masz sie meczyc ze zbieraniem matsow to lepiej kupic gotowa zbroje :)