Carnage bow vs Soul Bow

Zaczęty przez Cywil, Wrzesień 12, 2006, 06:38:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cywil

Rake

Ja osobiście preferuje Soul Bow dla HE.Carnage'a zostawmy SR;)
[

Cywil

uzasadniajcie swoje wypowiedzi :)
hmmm carnag szybszy :) jak mam lighta to moge dye na -5con a +4 str i jest tak jak soul bow a szybki jak carnag :)

Scroller

Cytathmmm carnag szybszy  jak mam lighta to moge dye na -5con a +4 str i jest tak jak soul bow a szybki jak carnag

Nic nie zrozumialem...

Carnage dyskwalifikuja idityczne SA, a własciwie brak CS lub QR, ktore posiada Soul Bow.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

KrEdA

Osobiście, to tez nic nie zrozumiałem z Twojej 2giej wypowiedzi Cywil...
Ja tam bym wybrał Soul Bowa, jak już Scroller powiedział Carnage ma SA do dupy... Jak na Soul bowa nałożysz QR to jest prawie taki sam jak Carnage...z CS dłużej expimy... ale Ty i tak wybierzesz to, co będziesz uważął za słuszne, więc po co to pytanie?
Bo paradise trafił szlag ;)

Ryltar

CytatJa tam bym wybrał Soul Bowa, jak już Scroller powiedział Carnage ma SA do dupy... Jak na

Zalezy ja jako tank carngem z mana upem nie pogardze ^^

eSkel

Soul Bow imho. Z buffami i tak szybko strzelasz:P

KrEdA

Ale tu chodzi o HE nie tanka Ryltar ^^ ale imho ja bym wybrał SoulBowa
Bo paradise trafił szlag ;)

Drammer

ja też bym wziął SB dla HE piekny łuczek :) z buffami nadrobisz speeda

Cywil

hmm sam juz nie wiem namieszaliscie mi :) chyba zastane przy carnagu Bo jak mam lighta to waga z 1680 costam zmieniejsza sie do 500. a jak biore dye na -5 conu x2 czyli razem -10 conu to am mala wage i niemoge nosci duzo strzal ktore sa ciezkie i ssa oto mi chodzi :) a kij z HP (w party zawsze healer w postaci np. PP lub BP) ALE wole Soula + QR niz czystego carnaga a + SA jest <bardzo> drogi XD wiec moge zamienic carnaga za soula + QR i moze troche doplace :P ale na razie jeszce to dyskutujmy ^^

Cenzura by Dohid ;p

Ryltar

Cytat: KrEdAAle tu chodzi o HE nie tanka Ryltar ^^ ale imho ja bym wybrał SoulBowa

Ja wiem ale napisal ze ma dupne SA a dla tanka nie ma ^^

Ale He korzysta z sily wiec Soul jest the best.