Warcryer [WC]

Zaczęty przez Dohid, Wrzesień 17, 2006, 12:21:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

skiinS

Jesli chodzi o enchant:
Na co najlepiej enchantowac Steal Essence?

-power= inc effect +1
-cost= decerase cost by 4
-sap= adds efect to absorbe hp per sec.

Osobiscie myslalem o Sap ale nie wiem...

I pytanko o element. Jaki? Bo z tego co wiem WC nie ma przypisanego elementu jak OL?

Moirai HV czy robe na oly? klasowki raczej. Bo na ogolna to zapewne hv/robe zaleznie od classy ;p a moze light? pvp light ladnie daje...
l2Cerberus
Dreadnought 85lvl.

Redbox

Cytat: skiinS w Kwiecień 05, 2011, 03:17:25 PM
Jesli chodzi o enchant:
Na co najlepiej enchantowac Steal Essence?

-power= inc effect +1
-cost= decerase cost by 4
-sap= adds efect to absorbe hp per sec.

Osobiscie myslalem o Sap ale nie wiem...

I pytanko o element. Jaki? Bo z tego co wiem WC nie ma przypisanego elementu jak OL?

Moirai HV czy robe na oly? klasowki raczej. Bo na ogolna to zapewne hv/robe zaleznie od classy ;p a moze light? pvp light ladnie daje...

Ja mam na power. Nie wiem czy cos daje ale wydaje mi sie dobre. Mozesz pomyslec nad cost. Element dowolny, preferowany holy gdyz jest najtanszy. Chyba ze trafisz nuka to robisz pod nuka. Do 84 preferowany heavy morai, po 84 raczej robe. Jesli chodzi o oli wolalem miec dwa set zaleznie od klasy z ktora walcze. Wiadomo zerk, tyrek, deska itp to heavy. Inni raczej robe. Light jest imo słabe.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Draghar

[GF]

Jaki exp spot dla WCka 68 + GW 67 top eq?

jac0l

varka/ketra na luzie dasz rade:P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Redbox

proponuje błoto obok Rune, a pozniej Sailent volley .

MastJedi

Red, 68 z wilkiem to już spokojnie może śmigać na SV. Tylko tam by się przydała heavy, bo potrafią przywalić :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Redbox

pewnie tak :) ja tam bylem rok temu wiec juz nie pamietam heh

caspar0

Gram WC'kiem od niedawna i chciałbym Was zapytać o taktykę przeciwko summonerom na oly. Kompletnie jestem bez pomysłu, próbowałem sleepa,feara,stuna, ale z dosyć przeciętnym skutkiem.

Sprzęt: AM +3 Acumen, Icarus Hands +3 czyste i moirai robe +3 dopiero zaczęty attri. Powiedzmy, że summoner w podobnym sprzęcie.

Redbox

fear na summonera do skutku albo sleep pozniej summon, ogolnie trudna walka.

Arimas

Akurat na oly z summonerami to większość klas ma problem więc nie martwił bym się za bardzo o to, a tak ogólnie to zainwestuj w lepszy sprzęt i zrób OE Fear

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Eyeless

Czy jest sens jakiegos nuka wpakowac sobie na augument? Da rade cos wtedy z tym ubic? Oczywiscie wiem, ze nie zrobie z tej postaci zadnego nukera jednak zdaje mi sie, ze sporo by to moglo ulatwic.
Po dlugiej przerwie chce wrocic do L2 na ruskiego offa i mysle nad WC.

Paskudny

Cytat: Eyeless w Czerwiec 23, 2011, 06:46:21 PM
Czy jest sens jakiegos nuka wpakowac sobie na augument? Da rade cos wtedy z tym ubic? Oczywiscie wiem, ze nie zrobie z tej postaci zadnego nukera jednak zdaje mi sie, ze sporo by to moglo ulatwic.
dobry nuk nie jest zły w augu :) bo na enli i z vesper nobles setem idzie ukąsić kogoś ;)
tylko nie ma sensu wyrzucać x kk adeny na to, bo masz swojego draina którego lepiej oe niż szukać nuka za tą kasę:)

RazielIII

Cytat: Paskudny w Czerwiec 23, 2011, 06:54:34 PM
Cytat: Eyeless w Czerwiec 23, 2011, 06:46:21 PM
dobry nuk nie jest zły w augu :) bo na enli i z vesper nobles setem idzie ukąsić kogoś ;)
tylko nie ma sensu wyrzucać x kk adeny na to, bo masz swojego draina którego lepiej oe niż szukać nuka za tą kasę:)
Imo dobrze jest miec nuka, na enli bedziesz mial przestoj pomiedzy drainami i tak
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Paskudny

Zgodzę się z Tobą, ale lepiej mieć draina który nie będzie failować niżeli nuka, który będzie failować, więc pierw lepiej wbić go na 22 chociaż, a później bawić się w augu ;)
a i jeszcze na enli to nie tylko się nukuje, ale też wrzuca feara i inne debuffy :)

Redbox

tia. Wbijajac topy 84 nuka masz na max levelu i tak jakby enchanotowaego. Jesli nie wiedziales o tym to trudno, ale od levelu life stona zalezy takze jego moc. I nie chodzi mi tu o life stony 76+ bo niby moc maja taka sama ale.. Bylo tu porownanie np, bron z ls 76 i anchor w tym ma normalna moc, a anchor z lsa 84 ma moc bodajze enchantu anchora +20 ? Coś takiego było szukac mi sie nei chce. Nuk nie ebdzie napewno zly, zjada mniej many, moc podobna do draina..

Arimas

nuk w broni = można wsadzić element = dodatkowy DMG

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Eyeless

Cytat: Arimas w Czerwiec 23, 2011, 08:59:02 PM
nuk w broni = można wsadzić element = dodatkowy DMG

Wiec lepiej jakiegos nuka, czy moze passive emp lub wm?

Paskudny

Cytat: Redbox w Czerwiec 23, 2011, 07:44:57 PM
tia. Wbijajac topy 84 nuka masz na max levelu i tak jakby enchanotowaego. Jesli nie wiedziales o tym to trudno, ale od levelu life stona zalezy takze jego moc. I nie chodzi mi tu o life stony 76+ bo niby moc maja taka sama ale.. Bylo tu porownanie np, bron z ls 76 i anchor w tym ma normalna moc, a anchor z lsa 84 ma moc bodajze enchantu anchora +20 ? Coś takiego było szukac mi sie nei chce. Nuk nie ebdzie napewno zly, zjada mniej many, moc podobna do draina..
wiem, że to tak działa, ale i tak na pewno taniej wyjdzie wbić draina na przyzwoity lvl niżeli bawienie się w augu, bo to nie jest coś bez czego wc nie powalczy na oli, a duży boost : >
@eyeless, nuk jest dużo lepszy

Don007

niekoniecznie, pasywny emp = lepsza siadalnosc debuffów i wiekszy power draina, wiekszy power draina = wiecej hp zdzierasz przy drainowaniu :D

Arimas

Cytat: Don007 w Czerwiec 23, 2011, 10:38:09 PM

niekoniecznie, pasywny emp = lepsza siadalnosc debuffów i wiekszy power draina, wiekszy power draina = wiecej hp zdzierasz przy drainowaniu :D
fear i sleep.. nie dużo tego, na upartego jeszcze drain many jest

Redbox

to juz wolalbym wm. Poszukaj celki.. Przyda sie, Taki nuk na enli = 30 sekund strachu, padnie crit czy nie. A tak masz, turn to stone, celka wiec juz prawie 2/3 enli przetrzymane. Zreszto na zerkow tez sie przydaje gdy dostaniesz dissarma.

Arimas

Żeby użyć augu trzeba trzymać tą broń w ręku więc celki nie odpalisz mając disarm ;p

Redbox

ale odpalisz turn to stone a pozniej celke ;)

maniuspl

Witam mam pytanie jakie suby poleciacie na wc ? i jakie certy brac ?

Don007