Warcryer [WC]

Zaczęty przez Dohid, Wrzesień 17, 2006, 12:21:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Azunay

wc w hevy to niewypal
bufniesz sie wlaczys soul cry 1 drain i masz 0 many
dla wc to tylko chyba bw light + kris f (w plecaku jakis blunt d grade na stuna)
oraz devo set ng na pvp z magami :P

mik0s

Nie lepiej zamiast devo to kami?  :dry:
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

arvegil

Ja nosze w inventory: bw light set, avadon robe set, aoba health ,kris focus. Maga mozna nawet bez zaskoczenia, na self buff i soulcry nawalam magowi kryty po ~600 a praktycznie co 1 hit jest crit. Na archerow/daggerow nie ma co sie porywac z daggerem bo trafisz raz na 10 hitow wiec w tym wypadku aoba ze stunem daje rade :)

Dev

Cytatbw light set, avadon robe set, aoba health ,kris focus
one question. Skąd wziąłeś na to wsio kase ? :D I na jakim serwie grasz ? ;p
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

KrEdA

Wiesz, żeby mieć taki ekwip, to trzeba trooooooche pograć. Mówimy tu raczej o rozwiązaniu albo, albo.
Bo paradise trafił szlag ;)

Arthas

Cytat: DevouringOne

Tego kolesia widzialem na Eurece w jakimś noobowskim klanie exploiterów i botterów...

Azunay

mozna grac tez wc jaka 2 postacia
np kumpel z klanu gra PS ma na nim bw light + aoba +hp a teraz zamieze robic OL (mozna by WC) na OL mozna sobie reszte dorobic

aha maly offtop
czy majac sleepa mozemy sie ubudzicuzywajac na sobie weaking scrola ??

Dev

na sobie nie, ale można kogoś. Nie wiem czy pet za czasem nie może używać  WS żeby nas wybudzić, muszę to sprawdzić ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

takashi

Cytat: Arthas
Tego kolesia widzialem na Eurece w jakimś noobowskim klanie exploiterów i botterów...

Wiesz, na pewnym serwerze tez pewne ally nazywano boterami chaterami itd...dlaczego? bo mieli sprzet i potrafili grac- zownowali caly serwer. zaloze sie ze tutaj jest tak samo ;]

arvegil

Cytat: DevouringOne

Nie dostaniesz więcej buffów :P

A ekwipunek to nic trudnego. Pograsz trochę spoilerem i gotowe. poza tym na eurece teraz dużo matsów leci więc b grade to nie powinien być problem.

Arthas

Cytat: takashi

Wiesz, na pewnym serwerze tez pewne ally nazywano boterami chaterami itd...dlaczego? bo mieli sprzet i potrafili grac- zownowali caly serwer. zaloze sie ze tutaj jest tak samo ;]

O duzo sie nie pomyliłeś...

Bled

Jaki armmor polecacie dla wc? co myslicie o tallumie+kash*kash ?

wogvorph

Moglby ktos opisac gdzie expic orkiem shamanem (poznej wc) na 30-35. 35-40, 40-45, 45-50 itp...glownie z nastawieniem na solo?

I wie ktos co zostawia talizmany?
Graveland kupa nad kupami! Nie dajcie sie nabrac! GMi z kim chca z tym trzymaja i zachowuja sie jak dzieci!

tensai

Mam pytanie odnośnie SA w broni.
Czy jeżeli rzucę chanta mając w ręce broń z SA Bless the Body, to czy jest możliwość, że każdy w drużynie dostanie BTB?

I jeszcze jedno.
Jakie zestawy Broń/zbroja grade C/B/A założyć dla orka magika (w sensie specjalizującego się w drainowaniu, rzucaniu ognia itp, a nie walczącego w zwarciu)
I jakie Dyesy dla takowego orka?

Będę wdzięczny za odpowiedź.
Allseron
Lian - Biskup 6X
Allain - BH 4x

UrShak

dobra to jeszcze ja zarzuce pytaniem ;]
Jakie zmiany wprowadzono w c5 u warcryera ?

MonT

Nowe buffy: earth chant, war chant zwiekszajace kolejno pdef i patack o ile mi wiadomo tak samo jak buffy pp nie moga dzialac jednoczesnie.

Reina

a ja mam pytanko dotyczace sprzetu i expa, bo mysle sobie nad takim polaczeniem:
zubei light set+dagger
no bo przeciez mam buffki na krytyczne rate i dmg, mam na accu, evasion no i kochany vamp (a przy krytykach daggera niezle leczy)

tak czasem tylko drain/flame i mozna by pokosic na mobach

dobrze kombinuje?
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Padz0nk

Cytat: Reina w Grudzień 11, 2006, 08:14:31 PM
a ja mam pytanko dotyczace sprzetu i expa, bo mysle sobie nad takim polaczeniem:
zubei light set+dagger
no bo przeciez mam buffki na krytyczne rate i dmg, mam na accu, evasion no i kochany vamp (a przy krytykach daggera niezle leczy)

dobrze kombinuje?

Tak WC : BW light, dagger w/ fosus, chant of vampire, chant of revenge sprawuje sie swietnie (praktycznie nie musisz sie martic o HP), a co do zubei light to pomylka bo nawet z bonusem +4 i buffemm twoje evasion i tak jest do dupy. No i oczywiscie jeszcze Soul Cry :)

Azu

A jaki sprzet byscie polecali po 20lvlu takiemu shamanowi? Zastanawiam sie pomiedzy najlepszym setem light D od npc (bodajze manticore) a mithril heavy, bron to pewnie bedzie tarbar + tarcza ale jaki armor?

Shiver

Robe + staff, obojetnie jakie. Wg mnie najlepiej lvluje sie shamana bazujac na DOTach (venom, chill flame czy cos takiego) i sleepie. Za duzo shamanem nie gralem, wiec moze sa jeszcze lepsze techniki, mi sie tak lvlowalo szybko i ekonomicznie.

Reina

Cytat: Padz0nk w Grudzień 14, 2006, 03:44:52 AM
Cytat: Reina w Grudzień 11, 2006, 08:14:31 PM
zubei light set+dagger

dobrze kombinuje?

Tak WC : BW light, dagger w/ fosus, chant of vampire, chant of revenge sprawuje sie swietnie (praktycznie nie musisz sie martic o HP), a co do zubei light to pomylka bo nawet z bonusem +4 i buffemm twoje evasion i tak jest do dupy. No i oczywiscie jeszcze Soul Cry :)

skoro moj evasion jest do dupy to czy nie lepiej od razu walnac heavy?
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Azu

Poradzilem sie w grze pewnej osoby i kupilem sobie mithril tunic i tarbar i wydaje mi sie ze jest to najlepsze rozwiazanie jesli chce glownie bic H2H i od czasu do czasu drain - glownie taka metoda mnie interesuje :D Po 40lvlu pewnie zloze duale stormy, a set pewnie Theca bo mam akurat w WH. Zastanawiam sie tez czy moze jednak nie kupic karmiana - bonus do mp moze sie przydac, a heavy calkiem odpada jak dla mnie.

Scroller

Gralem dlugo WC, i z moich wnioskow wynika ze lepiej jest chodzic z bluntem (zadajemy wiecej obrazen na jednostke czasu) i miec przynajmneij dwa armory: heavy i robe, jesli nie mozecie miec 2 bierzcie light, zawsze jakis kompromis ;)

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Reina

czy WC w light+fist to dobry pomysl?
planuje WC/Tyrant i moglbym zaoszczedzic sobie roboty skladajac od razu fsprzet dla obu class ;)
- Homer

Retarded SuperModerator

Bled

jak warcryer czaruje w robie i heavy to czy trudniej jest przerwac czarowanie gdy jest ubrany w heavy, czy to bez roznicy ?