Jaki support?[i swoją drogą pare noob pytan]

Zaczęty przez sm0ky, Wrzesień 17, 2006, 11:32:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaki support?

Paladyn[healer/tank]
2 (4.9%)
Bishop
11 (26.8%)
WC
10 (24.4%)
Propeth
2 (4.9%)
Bladedancer/SwS
10 (24.4%)
SE/EE
6 (14.6%)

Głosów w sumie: 40

Głosowanie skończone: Wrzesień 17, 2006, 11:32:46 PM

BaRt

Dev

tak, z bufferow/supportu najrzadziej ...
A ogólnie najrzadziej widuje Sk, TK
A necro to połowa abyssa ^^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

jawron

Ja nie spotykam tylu SwS ;)

A na pewno są rzadsi od BD... Czyli klasy o podobnej funkcji.
wannabe
]|[

Shaman

Cytat: PanKleksJestes pewien ze nie wybralbys SE/WC ? Widac u was jeszcze nikt nie slyszal o vampiric rage:F

zachowaj sobie ten sarkazm dla mamusi czy kogo tam masz w domu... jak nie umiesz czytać kontekstu wypowiedzi do ogolnej dyskusji to lepiej juz nic nie mow...

a doskonale sobie zdaje sprawe z siły wc... sam mialem go na 65lvl... i jezeli gram tyrantem to pewnie ze VR jest boskie ale jeszcze lepszy jest heal biszkopta jak mam załączone FF... to tyle co do wypowiedzi..

PanKleks

Cytat: Shaman
zachowaj sobie ten sarkazm dla mamusi czy kogo tam masz w domu... jak nie umiesz czytać kontekstu wypowiedzi do ogolnej dyskusji to lepiej juz nic nie mow...
Mama nie lubi mojego sarkazmu, dlatego wole wkurzac Ciebie:)
xaxa

Shaman

Cytat: PanKleksMama nie lubi mojego sarkazmu, dlatego wole wkurzac Ciebie:)

chyba lepiej bedzie dla ciebie jezeli pozostaniesz przy wkurzaniu mamy...

Ryltar

Shaman grupa uderzeniowa go ^^

Gdzie tam wole SE z VR niz bishopa przynajmniej dostane empowera i VR to on mnie tylko leczy jak mnie leje 5+ mobow ^^

@Deviring
O to mi w moim poscie chodzilo ^^

Dev

A ja tam wole SE. Vampiric i tyle mniej ma leczenia healer + EMP = więcej sie leczę drainem ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

major76

ja kocham caly support pod warunkiem ze sie ogarnia i gram z kazdym w party, a ze w klanie mamy wszystkich procz EE nie musze nikogo szukac, loguje sie i juz lece w party na koks, na pvp i w ogole w klanie wszyscy sa wazni jednakowo, dlatego szanujcie swoj support bo to jest to, co decyduje o tym, czy piszesz "gf" patrzac w dol czy w gore^^.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Falconek

Cytat: major76ja kocham caly support pod warunkiem ze sie ogarnia i gram z kazdym w party, a ze w klanie mamy wszystkich procz EE nie musze nikogo szukac, loguje sie i juz lece w party na koks, na pvp i w ogole w klanie wszyscy sa wazni jednakowo, dlatego szanujcie swoj support bo to jest to, co decyduje o tym, czy piszesz "gf" patrzac w dol czy w gore^^.

Dobrze gada, dać mu wódki ;)

Bled

Własnie dlatego opuscilem swoj klan na virtue ... party supportowi nie chcieli dac , to dowidzenia panowie....

Zarean

hmmm ja wybralbym EE  pozniej jak swojego dam na jakis sensowniejszy lvl(np. 60 straczy) i bede mial wszystkie skille do tego lvla to ci powiem ale mowie ci np. na genesis moge sie zalozyc ze beda sie ciepali o mnie jak bym byl jakas rzecza s grade na ziemi bo oni nie wiedza ze taka postac nawet istnieje pewno :P

major76

Cytat: BledWłasnie dlatego opuscilem swoj klan na virtue ... party supportowi nie chcieli dac , to dowidzenia panowie....

Glupcy, ale przyjdzie czas kiedy sobie uswiadomia co znaczy support, np jak takie party jak ponizej poprosi o opuszczenie spota w trybie systemowym/soe do wyboru.

pp/sr/he/th/sr/EE/sws/sr
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Zarean

nom racja ja musze zrekrutowac kilku graczy a jak nie bedzie duzo chcetnych to sam tego swojego EE dam do klanu(no zawsze kurde bede musial sie powiecac)