Krystalizacja

Zaczęty przez bonco_pl, Wrzesień 21, 2006, 07:10:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bonco_pl

Mam taki problem niemam na servie zaprzyjaznieonego dwarfa ani kogos kto crystalizowal Ice Bow czy wie ktos czy jest jakas stronka z wynikami krystalizacji ? Bo potrzebuje wiedziec ile CC jest z Ice,moze troche dziwne pytanie ale jednak mam problem ;)

Drammer

bonco_pl

Omg no tak l2 Informer thx :)

Kirdan

My także nie jesteśmy gorsi.

http://www.lineage2.bo.pl/db.php?mode=weapons&rodzaj=bow

Na samym końcu masz ilość kryształków.

lukiw

Zaczynam dopiero poznawać kwestię kryształów, w jaki sposób zamienić zbroję na kryształki
Server Franz Carthus    Shilien Templar  85
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

pan_bardzo_zuy

Cytat: lukiwZaczynam dopiero poznawać kwestię kryształów, w jaki sposób zamienić zbroję na kryształki

Krasnal ma skill 'crystalization' i moze nim 'zmielic' sprzet na krysztaly
mwahaha >:D

lukiw

Wielkie dzięki, czyli teraz pozostaje mi, dogadać się z jakimś krasnoludem, pytanie tylko, czy taka operacja się opłaca, ostatniowystawiłem swój sprzęt z D Grade na sprzedaż, ale jakoś nie było popytu mimo cen niższych niż w sklepach, i tak sobie myslę, że zamienię ten sprzęt w kryształy

Czy są jeszcze jakieś inne typy kryształów poza tymi z poziomu D, C, B, A. Chodzi mi o kryształy, którymi rzuca się w moobki (kryształy dusz) i jak je napełniać
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Ryltar

Krysztaly ktorymi "rzucasz" w moby to sa soul cristals a te o ktorych mowisz to sa krysztaly ze zbroi...

lukiw

A gdzie zdobywa się te kryształy dusz, czy jest gdzieś informacja jakie kryształy na jakie mooby można rzucać?
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

pan_bardzo_zuy

Bierzesz questa 'Enchance my Weapon'(nie pamietam od ktorego lvlu) w magic guild w Aden lub Giran. NPC u ktorego bierzesz questa daje krysztaly, moby na ktorych mozesz lvlowac sa wypisane w zakladce z questem.
mwahaha >:D

Kirdan