jak wyglada gra necro???

Zaczęty przez KUba666, Październik 09, 2006, 10:46:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Jak wyglada gra necro?

PRzychodzi Ryltar dostajesz w dupe,twoj kumpel dwarf tez.Przychodzicie 2 raz i znowu macie w dupe a po walce godzine ryczycie ze buffer na 52 leczyl tanka i ze Soultaker na 78 nie mogl ciebie zabic.

Dev

rylatr sam wiesz ze dobrego soultakera tankiem nie jebniesz bo cie najpeirw uposledzi ;p
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Wiesz dobrze ze 6 krytykow za 1,2k nie przezyjesz :P

zxc

6 magic krytyków też nie przeżyjesz ;)

bula

Cytat: zxc w Listopad 11, 2007, 07:40:49 PM
tylko rate normalnego crita a magic crita sie raczej rozni >.<

zxc

Cytat: bula w Listopad 11, 2007, 10:49:45 PM
a ja tego nie wiedziałem.

bylyforumowicz

Cytat: bula w Listopad 11, 2007, 10:49:45 PM

tym sie rozni, ze endgame mag moze przekroczyc 100% m crit rate, a normalne krtyki to max 50% :)

Inidriel

Kll

No i juz coraz wiecej tych augmentow sie pojawia, ostatnio na blahu stwierdzono, ze to tylko kwestia wydania 1kkk+ na life stony :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Lokken

Te m.crity są zdrowo przegięte. Ostatnio dla zabawy party łuczników z mojego klanu zrobiło sobie party duela z ekipą progamera. Oczywiście 9:0 dla nich. Ludzie z tateo set +3 obrywali za 6-8k dmg.
TEON

Lokken - Dominator/Eva Saint/Tyrant (on sale)

Kll

Mi sie te augmenty podobaja, bo nie lubie archerow, a dzieki temu choremu m crit rate nie jest tak, ze archer cov party>all :P
L2 DEX x4

Ryltar

Cytat6 magic krytyków też nie przeżyjesz

Zalozysz sie?

Cytata ja tego nie wiedziałem.

Juz wiesz.

Cytattym sie rozni, ze endgame mag moze przekroczyc 100% m crit rate, a normalne krtyki to max 50%

No tak bo zostac hero i miec naszyjnik valakalasa to jest proscizna...Bez tego max mag crit rate to 32%...

CytatMi sie te augmenty podobaja

No tak bo szansa na ta agumentacje jest cholernie wielka.

zxc

Cytat: Ryltar w Listopad 12, 2007, 02:45:31 PM
Cytat6 magic krytyków też nie przeżyjesz

Zalozysz sie?

Cytata ja tego nie wiedziałem.

Juz wiesz.
Wiesz powiem Ci, że skoro Ty DA (wnioskując z poprzedniej wypowiedzi) walisz 6 crytów pod rząd to mag w takim razie też jest wstanie. Bo wymyśliłeś jakąś dziwną sytuację która zdarzy się raz na rok przestępny. A z tymi docinkami to sorry ale możesz sobie je do kolegi z podwórka kierować. A jak Ci coś nie odpowiada to nie musisz się tak bulwersować, albo w ogóle pominąć trud odpisywania na post.

Kesai

Cytat: Ryltar
No tak bo zostac hero i miec naszyjnik valakalasa to jest proscizna...Bez tego max mag crit rate to 32%...
co nie zmienia faktu, ze jest mozliwe, a wtedy lezysz i kwiczysz. i nie robisz juz za supermana swoim ubertankiem.
wystarczylo mi, ze widzialem SPSa na fb z *TYLKO* valkiem. nie bylo przyjemnie.

bula

CytatWiesz powiem Ci, że skoro Ty DA (wnioskując z poprzedniej wypowiedzi) walisz 6 crytów pod rząd to mag w takim razie też jest wstanie
ta ... jasne ...

Kll

No w sumie to w tym community za duzo tank fanboys. spojrzcie na ilosc postow w topicach o da,tk,pal,sk. A jak w czyms zaklucisz rytm kolka wzajemnej adoracji tankow, to licz sie, ze forum zerg z rylem na czele sprawi, ze bedziesz pwn3d.

P.S @ Lokken. Ilu jest na teonie ludzi z wm lvl 10 w broni? Bo slyszalem, ze mozna nawet 2 party takie na tym serwie zlozyc.
L2 DEX x4

bula

Cytat: Kll w Listopad 12, 2007, 08:33:26 PM
No w sumie to w tym community za duzo tank fanboys. spojrzcie na ilosc postow w topicach o da,tk,pal,sk. A jak w czyms zaklucisz rytm kolka wzajemnej adoracji tankow, to licz sie, ze forum zerg z rylem na czele sprawi, ze bedziesz pwn3d.

no ale bez przesady zeby magic crit rate byl taki sam jak crit rate >.<

myha

no takie same nie są bo na zwykłego cryta ponad 100% szanse tylko pw ma jesli wali w plecy, a magic kryt da sie wyciągnąć 100% w inny sposób
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Vicious

Jak to możliwe żeby tyle magic critic weszło pod rząd? Mówię o tych screenshotach Programera. Co trzeba mieć na sobie, żeby w ogóle zaistniało takie prawdopodobieństwo?

bula

valakas necklace/pow/dance of sire/wm/WM passive lvl 10 augument

DIO

edytujesz systemmsg-e.dat i w linijcie zamiast "you hit for......." wpisujesz  "Magic Critical hit!" :D

FeroneL

Ehh odpowiedz jest prosta. Na wyzszych levelach , z full bufami necro wyciaga suma , dark vortex , ladujesz z Deatch Spike jak naladuje sie Dark Vortex to dajesz i znowu Deatch Spike moze w miedzy czasie kilka heal i ten skill co bierze hp kolesiowi a dodaje tobie :)

Kll

Ja ostatnio mam farta na gankach, spotkalem glada i tyrka i walka wygladala tak, curse gloom+anchor, next target, curse gloom+curse of doom, pare nukow i gf :P. A co do pana wyzej lolnecro. :oops:
L2 DEX x4

bula

Cytat: FeroneL w Czerwiec 17, 2008, 05:01:31 PM
Ehh odpowiedz jest prosta. Na wyzszych levelach , z full bufami necro wyciaga suma , dark vortex , ladujesz z Deatch Spike jak naladuje sie Dark Vortex to dajesz i znowu Deatch Spike moze w miedzy czasie kilka heal i ten skill co bierze hp kolesiowi a dodaje tobie :)
to juz druga twoja blyskotliwa wypowiedz ... mozesz pomyslec zanim cos napiszesz?

liager

Ja mam takie pytanie nt. gry necro. Dopiero zaczynam grać w L2 i nie jestem obczajony za bardzo w tym wszystkim. Do rzeczy - postanowiłem na pierwszą postać wziąć sobie necro bo zawsze kręciły mnie takie mroczne klimaty w wielu rpgach zawsze wybierałem necro mimo że ciężko nim się często grało. I teraz mam kilka pytań odnośnie gry tą postacią:
1. Jak wygląda exp solo necro? Czy to wszystko leci mozolnie, czy jakoś da się wytrzymać? Jakie są przyzwoite w miarę miejscówki?
2. Necro łatwo znaleźć party? Gdzie taki necro z mniejszą ekipą może się poszwendać? W jakiej konfiguracji się najlepiej sprawdza?
3. Wyżej napisaliście, że u necro cienko z ekonomią, że nawet zawsze po expie wychodzi na -, więc pytanie czy do necro konieczna jest 2 postać np. jakiegoś kurdupla?
4. Necro jest poszukiwany w klanach, czy musi się wpraszać na siłę?:)
5. Generalnie jakie wrażenia z gry necro są, czy jest to przyjemna postać do grania?