ja to jest z sub na DN

Zaczęty przez HellsAngel, Październik 30, 2006, 02:08:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellsAngel

pytanie to kieruje do graczy ktorzy maja juz subki na DN czy jesli jestem bd i zrobie sobie subke sk to czy skile sie lacza(czy tez musze subki przelaczac u npc) bo gdzies czytalem ze jak zrobie subke z tej samej rasy to skile mi zostaja a jesli zostaja to czy statystyki hp,mp itd tez zostaja czy sa z subki??
Jak cos wiecie to pomozcie

Pozdrow @LL
shadow x10                          Rekrutacja
destro 70+                        Jeżeli lubisz się
                                    bawić a L2 to zabawa
                                 to zapraszam do nas  :)
                                       pm HellsAngel

Mateles

Jeśli z własnej rasy to zostają Ci skile, później możesz oficjalna sube dorobić. A więc jeśli jesteś bd i zrobisz subke na sk to zostaną skile, staty dostajesz z subki ale można zmienić. BD/SK nie jest takim genialnym połączeniem poczytaj temat Subklasy tam jest nieco informacji, albo zapytaj się o połączenie które chciałbys stworzyć a więc tego bd/sk. Jak się pomyliłem to niech ktoś mnie zjedzie i poprawi :).

HellsAngel

dzieki za info teraz juz (chyba) wszystko wiem a to z bd/sk to tylko przyklad XD
jesli tak jest jak mowiesz to subki na DN sa zaj****te XP
shadow x10                          Rekrutacja
destro 70+                        Jeżeli lubisz się
                                    bawić a L2 to zabawa
                                 to zapraszam do nas  :)
                                       pm HellsAngel

System

A więc:

BD/SK-postac ktora bedzie miala duzo p.defa i m.defa od SK passywne skille , cubiki,buffki bd itp. nie jest w sumie zla postac ale radzilbym ci wziac BD/SH . duzo osob tak robi i jest dobra postacia, albo BD/SE,duzo buffkow,skille bd szybko rzucasz i w miare dmg zadajesz.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Szarki

Cytatstaty dostajesz z subki ale można zmienić.
.

Może mi ktoś pomóc rozwiac wątpliowści?

Przykładowo: Jeśli ktoś jest destroyerem, a na suba weźmie warcrayera to staty staty będzie miał suba. Ale czy można zrobic tak żeby pozostac przy statach pierwszej klasy?

BoneBreaker

Szarik zalerzy na ktora przelaczysz jesli zostaniesz na DESTRO bedziesz mial staty destro ale za to m.def spadnie i casting speed.Jesli wezmiesz WC dmg bedzie kiepski etc.Dlatego zawsze badz DESTRO.Classe zmieniaj tylko jesli chcesz sie nauczyc skilli.

Szarki

OK. Dzieki za bardzo

PS:Szarik był w czterech pancernych, ja jestem Szarki  :evil:  :D