Quest na obudzenie Baiuma

Zaczęty przez Herman, Listopad 10, 2006, 11:07:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Herman

Mam pytanie kto wie gdzie dorwe questa na obudzenie Baiuma i na czym on polega?

Cywil

Herman

Właśnie udezenie go nie wystarczy jest jakiś quest ktory trza wykonac

Dug

Quest zaczyna sie w DE guild w Aden. NPC name: Halina or Helene, nie jestem dokaldnie pewny. Jest bardzo dokladnie opisynay jak jzu go wezmiesz, nic trudnego :)
Bedziesz musial isc do NPC w Aden (jak sie idzie do zamku), pozniej do Giran, a nastepnie do DE village. Kazdy z nich wysle Cie do skrzynek. W 1 2 przypadkach klikniesz na skrzynke pojawi sie potworek ktorego musisz zabic, po czym otwierasz skrzynke. W 3 przypadku najpierw musisz znalezc cialo zabitego aniola w gorach przy DE village - klikasz na nie. Rowniez pojawi sie mob, ale ten jest twardy, lepiej badz zbuffowany - musisz go zabic sam. Majac wszystkie 3 przedmioty wracasz do tej Haliny - ktora kaze Ci isc zabijac Platinium cos tam ktore znajduje sie na 7 pietrze TOI - tam juz potrzebujesz full buffed party. Pamietaj wybrac opcje od Haliny: I want to earn some money. Wtedy bedziesz mogl zdropic wiecej itemow dopuszczajacych Cie do Baiuma (bloody fabric). Mam nadzieje ze troche Ci pomoglem z questem. W razie czego sprawdz jeszcze dokladnie na Stratics. Good luck.
dug

Użytkownik zbanowany

patryk1

ya