Matrix - Low - Kamael - PL

Zaczęty przez Tyr, Listopad 22, 2006, 12:04:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

skinhunter

Niech ktos z Matrixa napisze do mnie na gg pare pytan z innej beczki ^^
Moj numerek gg 7953089
Oby fast

Tyr

Lineage 2 Classic EU

skinhunter

Dobra juz po problemie.
Uwaga zboje... nadchodze ^^

Black_Fox

Serwer wygląda zachęcająco. Najgorsze jest to, że... ściągałem klient, ściągałem, ściągałem... 2,3GB z 3GB i... PRĄD ZABRALI!!! :x

Ale się nie poddaję, choćbym miał ściągać do Grudnia to ściągnę. Grę lubię docenić, zwłaszcza takie cudo jak L2. Dlatego: nienawidzę wysokich rat, najchętniej bym grał na x1, albo x2 - 3. Poszukuję stabilnego serwera, nie, że raz jest, a raz nie ma. :/ Ma stać 24/8!!! :P Poza tym cenię sobie aktywnych GM'ów i... uczciwych GM'ów! Nie toleruję chamstwa z ich strony i pomocy dla innych klanów. Gdy ściągnę klient, zagram, zobaczę, powącham... jak to mówią: "Pożyjemy zobaczymy". W temacie widziałem zarówno negatywne jak i pozytywne opinie na temat serwera, więcej było tych pozytywnych. I dobrze!

Do zobaczenia w Giran!

Tyr

Lineage 2 Classic EU

czapel

OOo.... a czemi nie moge sie teraz zalogowac :(  :shock: :o kurde a tylko do sklepu wyskoczylem :P

Elfares

Spoko serwer widzę chyba sobie pogram... ale że to l2j to się zapytam czy evasion nie jest upośledzony? bo grałem teraz na serwie i już nie gram po odkryciu ,że evasion nic nie daje...
http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Xerial

Evasion działa ok.

Shadow Weapons na serwerze już dostępne ! :)

Black_Fox

Co tu mówić... SUPER SERWER! Tylko ludzi brak... bierzcie te swoje klany i przechodźcie na Interlude - Matrix serwer. Bo naprawdę 1 - sza klasa.

Zapraszam i polecam!

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Siena

Czy to jest serwer TYLKO polski? Z doświadczenia wiem, że na serwerach stworzonych dla jednego kraju, (a językiem urzędowym jest np. polski/ ruski) brakuje "tego czegoś". Nie ma tego klimatu jak na serwach wielonarodowościowych ;>
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Tyr

Jak na tą chwilę innych graczy nie widziałem.

Nie wiem może tego brakuje tego czegoś mi nie...
Lineage 2 Classic EU

Shiny

A ja bym wrocil ale eh znowu od nowa ><
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Tyr

Jak od nowa, nawet wipe nie było nigdy :P
Lineage 2 Classic EU

Shiny

Ale gdzies mi konto wcielo;p Zreszta sprzet i tak rozdalem znajomym ktorzy i tak pokonczyli tam gre;p A juz na sam koniec to omg od nowa zaczynac kolejna postac bez sprzetu,klanu,znajomych,checi ;p

I tak tak, wiem ze narzekam ;p

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

belijaal

Witam. Na wstępie zaznaczę że aktualnie (czyt.do dzisiaj) gram na serwie GL :(  i jest to mój pierwszy serwer L2(gram od lutego tego roku). Jednak sytuacje, które są ogólnie znane i nie będę już wracać do tego tematu, spowodowały poszukiwania nowego, "prawdziwie przyjazdnego" miejsca, w którym mógłbym rozerwać się po całym dniu pracy. Czytając ww. posty doszedłem do wnoisku, że Matrix powinien spełnić moje oczekiwania(to, że zobaczę "latarę" w grze będzie wzbudzało moje zainteresowanie,a nie stwierdzenie:ot +16, normalka-płacisz i masz:-) ).

Zaraz po pracy zabieram się za aktualke c5 do interlude...i może jeszcze dzisiaj wbiję na serwerek
(niemam pojęcia ile potrwa update).

Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze :D

Tyr

Na serwerze nie ma "latarek", ale zdarzały się pretensje, a ludzie nie widzieli nigdy augumentowanej broni +4, +5. Bo świeci ona naprawdę intensywnie.

+16 nikt nie miał :)
Lineage 2 Classic EU

belijaal

Miło mi to słyszeć  :D. Uważam że takie itemki powinny powstawać w trudach, metoda prób i błędów, być swego rodzaju wyjątkową, a przez co wzudzać zainteresowanie i podziw dla kogoś komu udaje się dokonać takowego enchantu.

PS. Ciekawi mnie ile osób przeszło z GLa, byc może ktoś z kim miałem styczność, z chęcią odnowię tamte kontakty, a jeżeli niema moich ziomków to z chęcią poznam ludzików, co tam grali.

Pozdrawiam.

Tyr

No trochę przeszło bo slyszałem jak gadali często, że z GL są :)

btw. Wydropić kamyk jest bardzo trudno :)
Lineage 2 Classic EU

belijaal

THX za zainteresowanie moim postem...i do zobaczenia na serwerze.

narka  :)

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Shiny

Tyr tu robi reklame i odpowiada na posty a ja nieco podbijam temat bo serwera faktycznie fajny ^^ Jak juz zrobie 3 subki na Exi i ogarne sprzet S to do was wpadne ;p

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Black_Fox

Ale ciota ze mnie, więc "latarki" to mocno wyenchantowane bronie. A ja myślałem, że takie... no... latarki! ^^  :D No... kilka u nas jest na serwerze takich ludzików. Ale to jak jeden na tysiąc.

Shiny

Latarki o.0 Rozumiem ze kazde +1 z enchanta toi byla by 1 bateria? :P

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]