Winterbells - gierka we flash'u, wciąga że hej :]

Zaczęty przez Saladin, Styczeń 10, 2007, 06:40:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

serdel

Cytat: System/Board w Styczeń 12, 2007, 01:13:22 PM
Nie wierzycie Moderatorowi? :P
Uwazajcie on kłamie, służyłem razem w nim w offtopicach, znam go na wylot, nie wolno mu wierzyc :]

Aha, zeby nie robic OT to fajna ta gierka, i fajnie sie kica po tych dzwoneczkach :]

System

już się nudno robilo... -.- przzy 10k gwiazdek (punkty co sa przy gwiazdkach) Pkt ogolne przestaly leciec i trzeba bylo tlyko z ptaszek zaliczac
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

serdel

A obczajcie te gierke:
http://www.noinc.com/holiday06/flash.html

Wybieracie poziom od 1-4 i potem te prezenty leca i trzeba wciskac w odpowiednim czasie numer + spacja, jak traficie w miejsce kiedy prezent jest nad tym czarnym rombem to muzyka gra głośniej. I tak w rytm muzyki :P Sporobujcie.

Ja na razie na  2 poziomie nabilem 11711 ide pobic rekord :P

Soulern

Cytat: System/Board w Styczeń 12, 2007, 06:01:37 PM

już się nudno robilo... -.- przzy 10k gwiazdek (punkty co sa przy gwiazdkach) Pkt ogolne przestaly leciec i trzeba bylo tlyko z ptaszek zaliczac

omg... omg.

Od dziś będę ci mówił "króliczy masta" :D

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Cririus

Cytat: Soulern w Styczeń 12, 2007, 08:40:36 PM
Cytat: System/Board w Styczeń 12, 2007, 06:01:37 PM

omg... omg.

Od dziś będę ci mówił "króliczy masta" :D

The Rabbit Master xD - zrób sobie taki userbar :D
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

NightBird

Wy chyba nie zrozumieliscie idei tej gry..
nie chodzi o to zeby nabic jak najwiecej punktow...

W TEJ GRZE CHODZI O TO ZEBY NABIC JAK NAJWIECEJ PUNKTOW W JAK NAJKROTSZYM CZASIE..

więc jak sobie skaczesz powoli po dzwoneczkach i sie chwalisz takim wynikiem to wiedz ze to nic wielkiego.
Zobacz na youtube filmiki prograczy.

jesli masz na tyle odwagi to pochwal się w jakim czasie nabiles tyle punktow.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

System

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

System

ta liczbe ile moglem robic...z 10 min?:)

nie wiem nie licze....ale dosc szybko mi to idzie

Arthas

Cytat: NightBird w Styczeń 14, 2007, 09:16:37 AMWy chyba nie zrozumieliscie idei tej gry..
nie chodzi o to zeby nabic jak najwiecej punktow...

W TEJ GRZE CHODZI O TO ZEBY NABIC JAK NAJWIECEJ PUNKTOW W JAK NAJKROTSZYM CZASIE..

NightBird, ty chyba probujesz tej grze nadac jakis wiekszy sens...Licza sie tylko punkty.

Mój rekord. Mógłbym spędzic przy tej gierce kolejne godziny i pobic rekord System'a, ale szkoda życia.

www.orisinal.com

Edit: A mialem nie grac...

Zychu

Nie podoba mi się ta gra :P Pewnie dlatego, że przy upadku króliczka z 300 metrów nie zamienia się w krawą miazgę(buhahahaha xD).