Gladiator [Glad]

Zaczęty przez Dohid, Listopad 27, 2006, 06:48:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PeBe

Cytat: Ulv w Marzec 10, 2008, 07:32:38 PM
(...)Jak dobrze poszło z vicious stance to leżał po trzech-czterech skillach.
0.o . . . nvm. VS dodaje do krytów ze skilli glada?

Ale tak jeśli chodzi o sagi vs duelist, ja na miejscu d00elista bym poprostu biegł w stronę he(gdybym dostał slowa to bym poszedl za np. drzewko) w końcu bez cp i prawie bez hp (on się zatrzymuje, aby mnie hitnać) walnął bym tss+dss+rage+blaster+cośtam wtedy on (prawie martwy) zaczął by uciekać - dash , ja ofc też dash i kolejny TSS , gf.

Ofc. to teoria.

DIO

obaj bez dye na dex

glad w IC -  162 speed (ch buff)
he w Draco -  176 speed (ch buff)

he musi byc kaleka zeby dac sobie zrobic kombo z tss,dss i calej reszty :D

na dashu? (sonic move = dash lvl 2 jezeli sie nie myle)

glad -  228
he - 216

milego skrocenia dystansu z 1000 do prawie 0 w 15 sekund przy roznicy szybkosci 12 :D

he wcale nie musi byc pr0 zeby wygrac :D wystarczy elementarna wiedza ze w tej grze podczas walki mozna sie przemieszczac (niestety znam wielu ktorzy tego nie wiedza i stoja jak kretyni a potem marudza ze przegrali)

poki obie postacie maja cp poty tak HE gowno zrobi gladowi ale i Glad gowno zrobi HE, ktos tu napisal ze jak siadl krytyk z banana to pol cp he tracil .... no tylko pol cp przy krytyku :p do nastepnego banana sobie naladuje znowu na fula :p

Ryltar

Walka z Archerami wyglada tak:Archer strzela a potem musi przez kilka sekund biec aby nadrobic dystans.Jezeli roznica na dashach jest nawet te 12 to i tak lucznik za bardzo sobie nie moze postrzelac bo tylko zwieksza szanse na to ze dostanie w ryj.

DIO

ale glad z zasiegiem strzalu 600 i ograniczona mana (non stop skile vs regulare archera robia swoje) tez sobie duzo nie postrzela :p

PeBe

HE nie ma dasha lvl2. Przynajmniej na lineage2.com nic o tym nie ma.

Ryltar

Mu chodzilo o to ze Sonic Move=dash lvl 2.

Scorpion

Cytatpoki obie postacie maja cp poty tak HE gowno zrobi gladowi ale i Glad gowno zrobi HE
/agree
Najtrafniejsze stwierdzenie w calym tym temacie :D

Cytatdluga ale na bank nie nudna walka Very Happy liczy sie ilosc cp potek i technika
Nie nudna? 40% moich walk z lucznikami konczy sie tak, ze ktorys z nas pisze, ze sie mu znudzilo i daje soe. :D 60% to lucznicy, ktorzy daja sie okładać w 600 range- ci zyja tak do 20 sekund :P
...

butcher2712

elo, kumpel mi opowiadał ze glad na trzeciej profie dostaje jakiś potężny skill, podbno jakiś naprawde kozacki, tyle ze jaki, bo nie mam pojecia do czego i jaki ? napiszcie jesli wiecie.

DIO

pewnie chodiz o sonic barier = 10 sekund (10 czy 7? jakos nie pamietam :D ) totalnej niesmiertelnosci i niewrazliwosci na wszelkie debufy

innych super kozackich raczej nie ma :D chyba ze "eye of hunter"  :P

PeBe

Zovi

Mam pytanie :P (zresztą jak zawsze) kto jest silniejszy na Interlude?
Gladiator czy Tyrant?
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Ryltar

Ten ktory lepiej opanowal skilla,ma lepszy eq,wiecej farta lub nie jest nerdem.

Scorpion

CytatMam pytanie Razz (zresztą jak zawsze) kto jest silniejszy na Interlude?
Gladiator czy Tyrant?
Dps stoi po stronie glada, chyba ze tyrek w bizon+zealot mode(ale wtedy ma 30% hp)
...

Zovi

No tak ,ale przecież glad ma jedne z najsilniejszych skilli fizycznych ,a po za tym krytyki ze skilli. :)
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

bula

problem w tym ze Tyrek tez ma odpowiedniki

Bled

i jakbyco moze odskoczyc
mozna nawet zrobic tak ze jak sie ludzie jaraja tym 50% szybszym re use:
criple , stun (wlazl , nie wlazl - whatever) , seria skilli , rabbi i w dluga do tylu

Scorpion

Cytati jakbyco moze odskoczyc
mozna nawet zrobic tak ze jak sie ludzie jaraja tym 50% szybszym re use:
criple , stun (wlazl , nie wlazl - whatever) , seria skilli , rabbi i w dluga do tylu
Wiesz jaka bedzie tylko roznica- jak tyrek bedzie odbiegal, to bedzie mial 2/3hp, a glad zapewne jeszcze resztki cp.
...

Zovi

dokładnie zapomniałem ,że przecież duelista ma bardzo dużo HP i CP   :)

Zovi

Mam prośbę ,mógł by mi ktoś przesłać link z filmikiem Diego. :P

Frohike

Diego Vaginas ? O ile wiem, to on nie kręci filmików.

bula

Cytat: Frohike w Marzec 21, 2008, 12:10:18 AM
^_^ o ile dobrze pamietam byl w jednym filmiku 9vs9 kreconym "przez kogos z boku" :>

Frohike

Yoker

Cytat: Frohike w Marzec 21, 2008, 12:10:18 AM
:O

Zovi

Na jednym ,z tych filmików zauważyłem ,że ani razu nie zginął :P Czyli był jednym z lepszych graczy  :D.

bula

Cytat: Zovi w Marzec 21, 2008, 09:22:19 PM
Na jednym ,z tych filmików zauważyłem ,że ani razu nie zginął :P Czyli był jednym z lepszych graczy  :D.
lol dziwny system oceniania ...