Gladiator [Glad]

Zaczęty przez Dohid, Listopad 27, 2006, 06:48:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tyr

Tyle, że SoR*SoR ma ciekawe SA... ale to musi być +4 :]
Lineage 2 Classic EU

HardTarget

jak zostac Gladiatorem ??????????????????? plz powiedzcie jakis przedmiot trzebam miec albo co trzeba zrobic ...... :) Thx z Gory Za Pomoc

Ryltar

Wykonac 3 questy:Cos tam of Trust,duelist i cos jeszcze.

KUba666

bleee... ktore umiejetnosci magiczne moze ruszyc glad?int czy wit nie moze? kiedys znalazlem opis tego na lineage2.com ale teraz szukam i znalesc nie moge:>

Marc1n

WIT/INT moze ruszyć tylko
HATE ME MOAR!

Nasgar

kobik

Cytat: KUba666 w Kwiecień 07, 2007, 06:21:27 PM
najlepsze duale jakie sklepiejsz to sor, a one sa do dupy:P bardziej si eoplaci palke a potem chociasz te 2 stormy:>
szkoda ze sor*sor to c grade ;)

Tompior

Juz jestem gladiatorem :) 41lvl wlasnie dobilem. Nosze full plate seta, dual stormbringery. Pytanie: jak jakis skill jest dla swordow to dziala on tez na dual swordach?? np, sword blunt mastery??

Po 2: expic w branded?? czy gdzie :P

Que

Cytat: Tompior w Kwiecień 10, 2007, 06:51:54 PM
Pytanie: jak jakis skill jest dla swordow to dziala on tez na dual swordach?? np, sword blunt mastery??

od tego masz dualsword mastery

Tompior

ok.  A gdzie expic na 41lvlu?? Nie moge wejsc do catacombs :P

Dev

41 to raczej jeszcze dv lub cruma w dwuosobowym party (ja SK solowalem tam od 44-46 ;)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

jawron

W crumie przypadkiem resista na fizyczne golemy nie mają?

Dla mnie dv, albo na przykład można spróbować przy oren na taik orkach (wokoło cata of apostate)... Mozna tam lvlować soul crystale( na lvl 1-2 ale zawsze, dobra baza do dalszego rozwoju, można trochę dodatkowo zarobić ;) )
wannabe
]|[

Yezo

a ni na tym lvlu najabrdziej ogarniał sie exp w hardins na fetterach, siedziałaem tam dopóki się niebeiskie nie zrobiły, a później aligator island, tyle tylko że na AI nie lecą herby,a le da sie przeboleć :)
League of Legends

Dev

nie po golemach tylko po catherokach.
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Justice

Siemka, mam pytanko  :D Mam duelista na 77 lvl'u i chciał bym spytać bardziej doświadczonych kolegów, o itemki z klasy S, konkretniej o cały pancerz. Aktualnie nosze heavy Majest'a set, cały wyenchantowany do +4, zastanawiam sie nad zmianą armora na S, Draonic czy Imperial, jednego duelista (Hero) widzialem w Imperialu, ale imperial stawia na defa, i odejmuje dexa, więc sie powstrzymalem, z kolei dużo typa chodzi w draconicu, ale on z kolei jest light, i u glada marnują sie skille do heavy armora. nie wiem czy zostać przy tym co mam, czy zmienic na imperiala, lub draconica, chce zmienic dlatego bo mam wrazenie że coś ostro damege we mnie wchodzi, w przypadku mobów, w pvp jest ok. Więc lepiej draconica, czy imperiala :D czy zostac przy Majesticu.

P.S Serw jest na C5

Equilibrium

Draconic, a co do "marnowania" Heavy Mastery (?XD), wyucz się Light Mastery i tyle ;)
Lineage 2 Paradise
#Virtue - Sardemus - proud Gladiator

Ryltar

Draconic jest dobry bo:
1)Tak czy siak nie masz mastery tankow a ich jest genialne bo daje ressisty na archery i daggery.
2)Draconic daje fajne bonusy.
3)Fajnie ludz w nim wyglada.
4)W walce z magiem to to jest jeden $%&# ile masz defa.
5)Lucznik i tak ciebie trafi wiec sie nie martw o to.
6)Dagger tez ci zasadzi ale i tak rogue ganiaja robe userow.
7)Swedza mnie jaja...

Justice

Spoko, to już wiem co wybrać  :D A co do sztyleciarzy,  jak wyciągam młotka to uciekają, więc z nimi niemam problemu. Dzięki za pomoc. Jeszcze jedno pytanko, jak wyrobić light mastery ??

Ryltar

Idziesz do typa u ktorego uczysz sie skilli a jak nie musiales sie nigdy uczyc to je masz automatycznie zobacz w skillach i wejdz w passive.

Najcik

Czy glad moze cos modyfikowac za pomoca tatoo w wit/int/men albo czymkolwiek z ww wymienionych?:>

Ryltar

wit i int tak jak kazdy wojownik(bezses to magowie powinni miec zabronione modyfikowanie CON).

Najcik

buu szkoda ze nie men :S bym se m def poprawil ^^ Rylatar dobrze mowisz : P

gladiatoorek

KUpilem sobie na 53 lvl Sword of DElusioN :))
Mam nadzieje, że mi starczą do 65 albo więcej lvl co?

DREADEDYAUTJA

Czy glad zdziała coś na siege ? Czy tylko biega i powiększa tłum ?

pozdro

Maślan

Glad to jest takie mięso armatnie.... idzie na pierwszy ogień