Gladiator [Glad]

Zaczęty przez Dohid, Listopad 27, 2006, 06:48:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

imho dex sie nie oplaca lepiej walnac +5str-5con ... dex nie da ci za duzo a te -4con w polaczeniu z +4str-4con odejmie ci zauwazalna roznice hp :D

Scorpion

Gladowi odejmuje sie od -5 dexa na rzecz str i jest, jak ma byc- przed IL i tak nic nie dogonimy, a w IL nikt nam nie ucieknie, wiec po kiego nam +4-5 speed? :P A roznica w a.speed to tez raczej maly problem.
...

Dev

Cytatsie od -5 dexa na rzecz str
Zajefajny reuse skilli i cast skilli.
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Elfares

Kiedyś grałem na zbugowanym serwie co jak się dało tato +12 to się miało +12 do 1 stata... i dałem + 4 - 6 3x... do jakiejś postaci.. i dałem -con + dex.. ale zajebiście ta postać miała cona.. eheh i to mag był  nie wiem jakim cudem się dało.. ale w kązdym razie kiedyś postać testowałem i mi się przypomniało.. i tak próbowałem wiecie jak  re use skili i atack.. przy +12 dex + 3 dex z dooma i to u pw.. biegał tak na bb ,że mi się nie ładowało a na buffach miał tyle a speeda ,żeeee o jezu..
http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

PlemnikPL

Cytat: Elfares w Wrzesień 19, 2007, 10:17:28 PM
Kiedyś grałem na zbugowanym serwie co jak się dało tato +12 to się miało +12 do 1 stata... i dałem + 4 - 6 3x... do jakiejś postaci.. i dałem -con + dex.. ale -_-'iście ta postać miała cona.. eheh i to mag był  nie wiem jakim cudem się dało.. ale w kązdym razie kiedyś postać testowałem i mi się przypomniało.. i tak próbowałem wiecie jak  re use skili i atack.. przy +12 dex + 3 dex z dooma i to u pw.. biegał tak na bb ,że mi się nie ładowało a na buffach miał tyle a speeda ,żeeee o jezu..
ale co to ma wspolnego z tematem posta?
Skończyłem z Lineage II

Scorpion

CytatZajefajny reuse skilli i cast skilli.
Taa bo 30 a.speed mniej to taka różnica...Zaraz przeczytam, że gladowi to tylko do dexa kosztem cona dokladac...
...

Ryltar

I w INT zebys mocniej ze skilli walil.A Dex to zebys luk wyjal i nim okladal przeciwnika.

DIO

ja sie ostatnio bawie gladem i zrobilem dye +2 str - 2 dex i +3 str  - 3 con (zeby za duzo hp nie tracic) i jestem zadowolony z takiego zestawu, wiem ze +4 dex na max bufach dodaje 40 atc speed wiec ilosc nie jest zbyt powalajaca, nawet przy - 4 dex reuse skili zbyt mocno nie spada poza tym chyba zaden glad nie czeka z waleniem ze skili az mu sie tss naladuje? jak ja czekalem tylo na tss to 95% walk przegrywalem. i tak sie uzywa tss , dss i banana przeplatanych ragem a wtedy rzucajac banana na 100% tss juz jest gotowy ...... co do spadku speed ..... glad i tak nic nie dogoni przed IL (chyab ze mu damy dye +5 dex i doom light to moze cos mu sie uda dogonic ale nie testowalem) wiec ten argument nic nie znaczy :D

wedlug mnie lepiej isc w patc,hp/cp

bilem sie tam z paroma gladami ktorzy wciskali ze +dex najlepszy (kosztem con) duale z + do atc speed  i tallum heavy i wtedy wymiataja ... no wymiataja tak tak tylko ze jak ja takiego zabijalem (tallum*dle,IC set, dye jak wyzej) i zostawalo mi w najgorszym wypadku 1/2 hp a bywalo ze gosc ledwo dawal sobie rade z przebiciem sie przez cp wiec inwestycje w dex i atc speed wiele nie daja

Ryltar

Dokladnie,ja tam jestem zwolennikiem +5 str -5 con i tyle(ostatnio dla prawie kazdej postaci co walczy w zwarciu) od C5 to nie bijesz dualami tylko lejesz skillami a jak cos jest dalej to bananem i rage.

Nasgar

W IL mając Sonic Move możemy zrobić takie coś +5 str, +4 con, -9 dex i IC set.

bula

tylko ze ten sonic move nie trwa wiecznosc a -9 Dex zauwazalnie zmniejszy atk speed/speed/acc(chociaz acc na 78+ juz raczej nie jest potrzebne :D )

btw z IC setem bedzie -11 dex czyli juz w ogóle do dupy :D

DIO

na co gladowi accu jak skilem trafia zawsze? jak dostanie curse of doom to w maga i tak bedzie trafial (jezeli w ogóle da rade podejsc) a shield slam od tankow ..... tanki tez evasion jakos nie maja specjalnie wielkiego

bula

accu na co? chociazby na exp bo nie wydaje mi sie ze glad expi samymi skillami bez resta ...

Scorpion

Nie wydaje mi sie, zeby glad bez pt expil- a w pt, byle by machal dualkami, to nikt sie nie przyczepi(chyba, ze to pt to glad i se tylko :))
...

PlemnikPL

czemu nie widze animacjii skilla sonic rage?
gram na C4 off
tylko odglos skilla i uzycie soulshota widze ;/
Skończyłem z Lineage II

bula

bo w C4 sonic rage ma za szybki atk speed i na zadnym serwie C4(na retku jak C4 byl to tez nie bylo) nie widac tej animacji ... znaczy widac jak zrobisz sobie okolo 200 atk speed :D wind shackle + riposte stance ftw :D tylko wtedy za duzo w pvp nie zdzialasz :D

Ryltar

Cytat: Nasgar w Wrzesień 20, 2007, 04:43:03 PM
W IL mając Sonic Move możemy zrobić takie coś +5 str, +4 con, -9 dex i IC set.

Jak chcesz bic tanka regularami to powodzenia.

Nasgar

No bez przesady :D To jakie dye proponujesz do IC seta?
Co do animacji Sonic Rage mając Talluma i duale S widać ją ładnie (oczywiście bez haste i duelist spirit)

Ryltar

Derneth

Cytat: PlemnikPL w Wrzesień 22, 2007, 03:23:45 PM
czemu nie widze animacjii skilla sonic rage?
gram na C4 off
tylko odglos skilla i uzycie soulshota widze ;/
w c5 powyzej 800 atk spd animacji nei widac ;]

Rzezim

Co sądzicie o tym? - <a href="http://pl.youtube.com/watch?v=SNWfxBTbDNM>Gladiator vs. Swordsinger</a>
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

Siena

Cytat: Rzezim w Październik 07, 2007, 01:06:31 PM
Co sądzicie o tym? - <a href="http://pl.youtube.com/watch?v=SNWfxBTbDNM>Gladiator vs. Swordsinger</a>

Żalowy filmik.
Po pierwsze C4. W C5 taka walka nie ma prawa mieć miejsca.
- nie wiem ten SwS wygrał nawet bez UD? Czy co, to już w ogóle n/c.
- Glad miał jakieś koxsiarsie duale jak na swoją profę, do tego bez SA.
- Nie wiem co glad robił w czasie gdy SwS odbiegł się leczyć... nikt chyba ni wie.
- Glad powinien nosić blunta jakiegoś do stunowania.
- W ogóle gladem nie używał skilli, nie wiem czemu... powinien cały czas skillować.
- Zero buffów z obu stron... widać. Takie pvp nijak ma się do prawdziwego.
- Powtarzam: w C5 glad znasakrowałby SwSa.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

DIO

bez sonic rage niekoniecznie by zmasakrowal ale wystarczyloby pare tss z 5+ sonicow i by sws mial niewesolo, no i bron jakas lepsza bo delu*delu to jest najgorszy shit jaki mozna poskladac :D

Rzezim

Elo. Mam problemik. Otóż gram na Interlude i nie wiem, czy Gladiator nadal jest słaby jak w C4 czy jest już dobry jak w C5
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

bula

jest jeszcze lepszy niz w C5 bo dostal sonic barrier i sonic move ...