Gladiator [Glad]

Zaczęty przez Dohid, Listopad 27, 2006, 06:48:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Scorpion

Cytatże AW79 farmią Oly na tyrantach/gladach z tym skillem
Cytat5-6sec
To chyba farmia te punkty na gladach/tyrkach ponizej 79?

...

Marc1n

Albo poprostu jak selfcelestial zejdzie i glad będzie chciał zaatakować :)
HATE ME MOAR!

Bled

Cytat: Marc1n w Maj 03, 2008, 12:07:41 PM
to wtedy atakuje z skili dystansowych?

Ryltar

Cytat: Marc1n w Maj 02, 2008, 01:36:51 PM
CA odbija dużo więcej niż SoR...u nas gościo mówi, że odbija 100% dmg jaki zadany jest ze skilli melee. Reszty rzeczy nie odbija, a SoR odbija nawet debuffy i range skille(archer może się zestunować)...a to akurat słowa naszego DA.

DLM sam mowil ze leczyl go pp to odbilo heala i pp dostal dmg lol xD

Marc1n

Cytat: Bled w Maj 03, 2008, 01:09:38 PM
Cytat: Marc1n w Maj 03, 2008, 12:07:41 PM
to wtedy atakuje z skili dystansowych?
Ile razy? Raz? I to może nie trafić. UE+evasion z 79 lvl u daggera daje mocno w kość.
HATE ME MOAR!

Bled

moze nie trafic ale moze i trafic i dac cryta po czym kazdy jego kolejny skill bedzie crytem
wiadomo ze grasz AW to bedziesz go faworyzowal (dagger class ) wlasciwie to kazdy na tym forum tak robi na ale coz tak chyba juz bedzie.

Scorpion

CytatAlbo poprostu jak selfcelestial zejdzie i glad będzie chciał zaatakować
A kto powiedział, ze glad/tyrek odpali celestial zanim dagger wrzuci CA ? No i dystansowe skille sa 3- jak dla mnie spamowanie tymi skillami spokojnie wystarczy do zabicia aw, o ile nie damy mu wejsc na plecy.
...

Marc1n

Znaczy powiem tak. To nie chodzi o faworyzowanie, poprostu jeżeli daggerzy mogą ściągnąc na oly buffach Glada na jednego backstaba, to sytuacja się zmienia... Tak, nie udaje się to ze 100% szansą, ale mimo wszystko, 75% boost do skilli enchantowanych na elemental zmienia dużo. Z tego co wiem, glad tego nie ma i tutaj jest ból w tej kronice :)
HATE ME MOAR!

Frohike

Mi się zdaje, że to jest 75% boost do normal swings i 150% do skilli (przy 150 p.atk w broni) ^_^

Ryltar

A jak dagger wylapie ta blokade? Czy to tylko dziala na ataki a nie skille?

Marc1n

Ci się może Fro zdawać, a ja wiem ja jest, bo mam element i także miałem okazje testować chociazby KaMyK'owego Draco lvl4 150 fire p.atk
Blokade Ryl ?
HATE ME MOAR!

Ryltar

CytatCancel enemy's weapon with dazzling movement. Unable to use weapons while effects last. Need to recharge 2nd stage sword energy. Requires dual weapons.

Jakos opisowi nie ufam.

Marc1n

To nie jest jakoś mocno wysokolevelowy skill ? Czy to 79 ?
HATE ME MOAR!

Derneth

Cytat: Marc1n w Maj 03, 2008, 06:14:55 PM
To nie jest jakoś mocno wysokolevelowy skill ? Czy to 79 ?
81 hyhy

Marc1n

No coś mi się kojarzyło coś...
Ryltar sorry, nie testowałem :)
HATE ME MOAR!

Ryltar

Jezeli tylko blokuje atak jak blockade to N/C.

Marc1n

Jeżeli dalej o tym skillu z 81 mówisz, to zdejmuje broń i uniemożliwia jej założenie oraz użycie w związku z tym. DoubleShota archer nienaciągnie :P
HATE ME MOAR!

Frohike

Cytat: Marc1n w Maj 03, 2008, 06:01:36 PMCi się może Fro zdawać, a ja wiem ja jest, bo mam element i także miałem okazje testować chociazby KaMyK'owego Draco lvl4 150 fire p.atk
Blokade Ryl ?

?

Dev

CytatCancel enemy's weapon with dazzling movement. Unable to use weapons while effects last. Need to recharge 2nd stage sword energy. Requires dual weapons.
Nic innego jak disarm taki jak u kamaela, na 10 s - było testowane przez kumpla z klasy przy mnie a nawet powiedziałbym inaczej - na mnie ;)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

Cytat: Frohike w Maj 03, 2008, 08:43:58 PM
Cytat: Marc1n w Maj 03, 2008, 06:01:36 PMCi się może Fro zdawać, a ja wiem ja jest, bo mam element i także miałem okazje testować chociazby KaMyK'owego Draco lvl4 150 fire p.atk
Blokade Ryl ?

?
LOL :shock: WaTaFak :?: Jak KMK wróci od panny, to aż mu pokażę screena ew. zaciągnę do zrobienia doubleshota nawet jak się uda. Bo coś tu jest nie halo w tym co sami testowaliśmy, albo w tym screenie.
Wiem wiem wiem :D
Było info i na l2blahu i na straticsie i gdzieś jeszcze o...tym, że niektóre NPC(większość)ma coś takiego, jak weak na ataki elementalne, dlatego testowanie na NPCach przekręca wyniki. A my testowaliśmy to na Duelach, dlatego takie a nie inne wyniki. BTW, była gdzieś nawet strona na które było napisane, dla jakiego rodzaju skilli elemental o jakie max wartości podnosi. Taka ciekawostka :)
HATE ME MOAR!

Ryltar

Drobna roznica :P

Jak to jest disarm to ten skill jest dobry ^^

Marc1n

Cytat: Ryltar w Maj 03, 2008, 09:40:18 PM
Drobna roznica :P

Jak to jest disarm to ten skill jest dobry ^^
I na to by z tego screena wychodzilo. Mówiłem, że tam ok. 75% maxymalny boost z enchantu skilli, a NPC ze 100% weakiem, czyli dmg elementalny x 2 jest na nich. No to się zgadza, ufff  :D
HATE ME MOAR!

Ryltar

Ale roznica to okolo 150% z tego co wychodzi ze screena.

Marc1n

bo 200% z 75% ...
Cytatto okolo 150% z tego co wychodzi ze screena
:?:
HATE ME MOAR!

Frohike

No może i masz rację :P Sugerowałem się jeszcze tym:

Cytat: montezuma w Marzec 09, 2008, 03:20:32 PM150 atribu w broni daje ok +70% dmg u maga ze skilli czyli SH z 150 wind atrib wali znacznie mocniej, zo zabawne dziala to w melee tez. Taki HE z lukiem 150 dowonym atribute bije wszystko o 70% mocniej, dodatkowo jezeli enchantuje skill o elem atribut to ma bost z dmg skilla +150%.

W sumie mam jeszcze coś takiego (info z jakiejś koreańskiej strony):

Btw mówiłeś, żeby nie sugerować się Blahem, bo ssie z informacjami :P