Gladiator [Glad]

Zaczęty przez Dohid, Listopad 27, 2006, 06:48:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vascius

Cytat: Frohike w Lipiec 19, 2009, 07:49:13 AM
Cytat: Vascius w Lipiec 19, 2009, 03:13:44 AMsam retard diego mówił
O.o

hehe... poczytaj na blahu temat Gladiator vs Kebap 2.0 zrozumiesz o co mi chodzi xD

Alarion

Właśnie dla mnie on ma tam wiele bardzo sensownych argumentów. Retardami są ci, co nawet wszystkich skilli obu postaci nie znają, albo czytali tylko opisy, a wymądrzają się jakby grali nimi kilka lat...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Vascius

Jest tam dużo osób, które mają GK i bardzo sensownie piszą, a diego idzie w zaparte twierdząc że tyr nie ma szans z gladem, ale nieważne znowu jeszcze jakiś flame się wywiąże albo cuś ;)

Scorpion

No jego uwielbienie dla glada przechodzi ludzkie pojęcie- argumenty może i ma dobre, ale ma klapki na oczach jeśli chodzi o zmiany w innych klasach- zwłaszcza jesli te są na niekorzyść w walkach glad vs xxx. Widział ktoś w tym temacie jakąkolwiek wzmiankę o tym, że już nie ma 50% szybszego reuse od tyranta(bo ZAWSZE stosował ten argument jesli ktoś napisał coś o ogrze+heavy)?O uber SA w nowych dualach też mowy nie było.
Pomijając ten fakt- nikt na blahu nie dał tyle rzetelnych info co on i za to mu chwała :)

...

nienawidzehomikuw

Ale ten enchant Duelist Spirit - nice :]

:( Twój Stary

Vortighern

Co do agu czychaj na +1 STR i BTB pasiv lvl 10/Mental Shield lvl 10  - bardzo pomocne, a obrażenia jak jakiś skil z agu dodaje to jest to np 26 dmg z regulara .... poza Might 10 ofc
Ortografia polska to sztuczny wymysł 20-lecia miedzy wojennego.
NIE pisze poprawnie po Polsku!!!

omleT

dash glada zjada ladunki, np 3? czy tylko dana ilosc ladunkow jest wymagana do odpalenia dasha, ale naladowan sie nie traci?

KaeriN

sonic movie zjada ładunki...

www.lineage2.rochand.com

Skullcrash

Ja mam pytanie co do gry Glada w IC oraz w Draco. Dlaczego lepiej brać IC? O ile lepiej w ogóle. Gdy wybiorę Draco to jakie i z kim będę miał z tego + a jakie -? Dzięki z góry za odpowiedź. (Gracia Final)

KaeriN

Cytat: Skullcrash w Sierpień 05, 2009, 03:49:15 PM
Ja mam pytanie co do gry Glada w IC oraz w Draco. Dlaczego lepiej brać IC? O ile lepiej w ogóle. Gdy wybiorę Draco to jakie i z kim będę miał z tego + a jakie -? Dzięki z góry za odpowiedź. (Gracia Final)

IC                                                                               
P Def. +8%
Maximum HP +445
Sleep/Hold Probability -70%
DEX -2
STR +2
Probability of Poison/Bleed -80% with Imperial Crusader Shield equipped.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Draco
Attack Speed/P. Atk +4%
Maximum MP +289
Weight Limit +5759
DEX +1
STR +1
CON -2

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hmm zdecydowanie lepsze IC dlaczego? ano +2str -2dex jest idealne dla glada ze wzgledu na build najczesciej stosowany +str+con -dex poza tym w IC masz większy p def, o ile sie nie myle w IC rowniez wiecej elem. stonów wsadzic.

Moim zdaniem na GF draco jest złym wyborem ponieważ jego bonusy nie sa prawie do niczego przydatne, Siła naszych skilli nie zależy prawie w ogóle od p atk, a atk.speed od GF nie wpływa na reuse naszych skilli wiec to również słaby bonus.

W Ic mamy również większą szansę na kryta ze skilla.

w jednym zdaniu IC>>>draco

Alarion

Dodać należy do tego rzecz całkiem oczywistą, czyli większy P def :P

Cat Drama Maker

Scorpion

P def draco w przybliżeniu jest równy heavy tallumowi- tyle w kwestii tego armoru :)
...

Kwadrat

Skullcrash

nienawidzehomikuw

Tylko sobie nie pomyśl, żeby w Tallumie zostawać.  :)

Skullcrash

Nie ma takiej opcji. ^^' Na kilka hitów od nukerów bym był. Gracja Final warriorzy ownią nukerów w sumie często nawet bez Ski, to też zależy. Atrybuty to podstawa.

nienawidzehomikuw

Jak nie zauważysz SH i dostaniesz kilka krytów na Enli to może być niewesoło, więc lepiej uważaj. :D

YoungPadawan

kilku krytów od sh na enli to raczej nie ustoi ; )
I'm offline.

Skullcrash

Jak będzie full Wind Part IC x2 + dobry buff to i owszem. ;] Ic = 5 partów więc: 2 Dark, 2 Wind, 1 Water. :P

TruTherion

I w tedy przed fire, sacred i earth zero obrony.

Scorpion

CytatI wtedy przed fire, sacred i earth zero obrony.
Ebay/priv serfur i masz 3 -4 sety na każdą okazję xD
...

Rusoma

Widział ktoś re-use tego nowego wtfpwn ładowania 8 w 1 (maximum sonic force czy jakoś tak). Na YT był filmik ale chyba z priva i tam wyglądało to gdy gracz użył tego skilla jak zwykły sonic focus i miało około 10-12 sec reuse.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Alarion

na bank dłuższy... Zastanów się, co by się działo, jakby był taki krótki re use...

Cat Drama Maker

TruTherion

Cytat: Scorpion w Sierpień 08, 2009, 08:11:16 PM
CytatI wtedy przed fire, sacred i earth zero obrony.
Ebay/priv serfur i masz 3 -4 sety na każdą okazję xD

O ile wróg ma w title element który używa :D.

Alarion

nukerów akurat łatwo można przewidzieć i tą 1 zapasową parę rekawic, butów podmienić z dodatkowym resistem. Reszta to o ile nei znamy danego przeciwnika, to czysta loteria. Można zakładać ew. że taki tyr ma prawdopodobnie fire, ale to też w jego przypadku nie jest pewne na dobrą sprawę, bo sam widziałem ja Helstad na Franz cisnął ludzi z holy fistami.

Cat Drama Maker