niemoge sie zalogowac do gry ciagle mam zle chaslo choc wpisuje dobze

Zaczęty przez lineage2lol, Maj 04, 2007, 06:41:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lineage2lol

Gram na shadow  wczoraj wyszlo mi z gry okolo 2 nad ranem  i od tego czasu niemoge sie zalogowac do serwera mam komunikat ze haslo zle jest wpisane ale to jest dziwne ze 3 kolegow ma od wczoraj ten sam problem . Prosze wiec o pomoc w tej sprawie i ewentualne wskazowki  dzieki z gory   :)

mik777xl

he to ja juz od czwartku niemoge sie lognoc jest totalna kicha ja nie wiem o co chodzi mam tylko cicha nadzieje ze to nie sprawka FBI jak ostatnio:/

Vigor

Już odpowiedziałem na to w jednym temacie, ale napiesz jeszcze raz. Gram na dragonie i mialem ten sam problem ale rozwiązałem go dzięki patchowi który sciągnołem zoficjalnej strony dragon-network.net. Owy patch pokazał mi co mam zrobić żeby było normalnie więc tak:
1.Ściągasz patcha z wyżej podanej strony.
2.Rozpakowyjesz go do folderuw którym instalowałeś gre.
3.W folderze System pojawi Ci się tak nowa ikona nie jestem pewiem ale nazywa się chyba ,,dragon network k' klikasz na nią robi sie upload czyli uaktualnienie. Jak się skończy uruchamiasz gre.
4.jeśli nadal nie możesz się zalogować wychodzisz z gry z folderu System usuwasz plik ,,fldrv.dll".
5.Uruchamiasz znów przez tą samą ikone co wcześniej pobierze ci nowy plik fldrv.dll.
6. Włączasz gre i cieszysz sie dalej urokiem dragon network:):):)