Nowy dział poświęcony serwerowi "L2 DEX" ?

Zaczęty przez Dohid, Styczeń 29, 2007, 08:18:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy chcesz aby na forum został utworzony dział L2 DEX?

Tak
20 (50%)
Nie
8 (20%)
Nie mam zdania (zostanie dodane do zwycięskiej opcji)
12 (30%)

Głosów w sumie: 40

Dohid

Jak w temacie. Trochę ludzi z forum gra na tym serwerze [także ja]. Jest on duży, dobry, jeden z czołowych i chyba zasługuje na swój dział. Chciałem zobaczyć czy ktoś jeszcze na nim gra i czy opłaca się to robić. Zapraszam do głosowania.

Link do strony serwera: http://www.lineage.ro/

Inidriel

Jestem za. Solidny serwer, masa ludzi, świetnie zorganizowany, kompetentni Game Masterzy. Do tego prawie non-stop online.

Jeśli L2Supreme okaże się niewypałem proponuję wszystkim zagościć właśnie na tym serwerze.
Zrobię sobie PR, mam już AW więc będzie trochę lżej, tylko niech ta sesja egzaminacyjna minie...

Cubu$

Zagłosowałem na "Nie mam zdania"

Ponieważ nie gram na nim :P (może jednak zaczne tutaj grac...)

R.I.P.

Chcę jak najbardziej ponieważ obecnie gram na nim, sam się dziwię czemu wcześniej ten serwer nie zwrócił mojej uwagi. Polecam wszystkim.

BaRt

Hascoran

jestem zdecydowanie na TAK :P poniewaz gram na tym serwie ;] (pozdro Dohid) :P

Dohid yo ;p
<<<L2-DeX>>>

mussaszi

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Dymek69

Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Reina

nie gram na nim, ale to swietny serv i powinien miec dzial ^^
anyway, czemu jeszcze nie ma?
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Dohid

Cytat: Reina w Marzec 11, 2007, 12:47:27 PM
anyway, czemu jeszcze nie ma?

Bo jest dość małe zainteresowanie. Ale teraz może postawie, bo na forum przyszedł cały klan No Life z DEXa.

fedur

Leathien

Swietnosc dexa przeminela EK na globalu,MagicR na supreme (czesto ich widze i pekuje :P )ale i tak dzial musi byc xD
Abyss x7
Leathien: MS-78/Soutaker76---Hero
Franz:
Fr0sti: WS+40 :P

Dohid

Z EK cały czas się trzaskamy, jeśli chodzi nam o tych samych :)

fedur

z tego co sie orientuje to część EK odeszla na retka... ogolnie jak przegladam forum dex'a to co chwile ktos wkleja podniecony screena z 1 dniem na retku i oczywiscie jak jest PK... moze taka moda poprostu powstala na dex'ie =p

p.s RiP ,IFC, NL, V jeest jeszcze tam duzo dobrych klanow

Dohid

A więc powstał dział serwera DEX. Zastanowię się jeszcze nad Moderatorem dla niego.