Roman Wala- Poza ciałem

Zaczęty przez Pavvel007, Grudzień 19, 2006, 08:03:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pavvel007

Dev

to sie nazywa fachowo OOBE, czyli out of body experience. Ogólnie długo siedzę w paranormaliach i troche wiem o tym.  Drugim, podobnym do tego jest Lucid Dreaming, czyli sen, nad którym masz kontrolę. To drugie miałem kilka razy i naprawde jest możliwe tego dokonać. Co do OOBE nie wiem, nie próbowałem.
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Tyr

już o tym nawet był topic na tym forum prawda? :)
Lineage 2 Classic EU

Scroller

Koncowka tego tekstu jakby troche przekoloryzowana i robiona pod publiczke, co nie zmienia faktu, ze sam fakt wychodzenia z ciała jest prawdopodobny, chociaz i z medycznego punktu widzenia, takze do wytłumaczenia.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Cririus

OBE to bardzo fascynujące zjawisko ;) Lecz nie wierze że on mógł wychodzić po za swój pokój. Musiał być on jakimś Mistrzem  :shock: Słyszałem że jest mało ludzi którzy umie wyjść duszą na większe odległości. I wszyscy to Mnisi :)
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Gneiss

Czytałem kiedyś o tym , moim zdaniem to opowiadanie jest troszke przebarwione , ale i tak napewno ma w sobie coś prawdy.
Zamierzam kiedyś tego sprobówać i nie boję się , że nie wróce.

www.supremel2.com

BaRt

kuzyn mojego kolegi potrafi wychodzić z ciała...
(ale oczywiście nie mogłem uwieżyc,ze takie cos istnieje)po przeczytaniu tego teraz wierze,ze takie cos jest mozliwe... :o

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Cririus

Cytat: Gneiss w Grudzień 21, 2006, 08:50:40 PM
Zamierzam kiedyś tego sprobówać i nie boję się , że nie wróce.

No to powiem ci że jesteś odważny ;) Może i ja sprubóję. Ostatnio dużo o tym czytałem na różnych forach i dowiedziałem się że jak się odczuwa wibracje podczas próby to oznaka że dusza stara się odejśc z ciała fizycznego ;)
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Gneiss

Powiem wam , że tej nocy probówałem . Zaczałem czuć drętwienie w stopach , ale niestety wiele rzeczy za każdym razem mnie rozpraszało.
Ale będę próbował dalej.

www.supremel2.com

mussaszi

Ja czuję drętwienie w stopach i nietylko po spędzonej nocy przy kompie :P
Jeśli chodzi o kontrolowanie własnych snów to robie to od dawna i nawet staram się je reżyserować 8) niekiedy wychodzi niezły scenariusz  :D

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Gneiss

Tak , ale to drętwienie było taki inne .
Nie wiem jak to wytlumaczyc. :P

www.supremel2.com

Drammer

Kanał Audytywny - Klinika Psychromana jest tam zwrotka o takim czymś :P