DUZY PROBLEM HELP !!!

Zaczęty przez damian1994, Sierpień 10, 2006, 08:24:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

damian1994

Mam duży problem nie wiem od czego on jest wlonczam gre wpisuje login i haslo i jak wyskakuja dane serva to dalej sie nie moge zalogowac dlaczego tak jest ale tylko tak sie dzieje jak wpisuje hosts a jak podmieniam system to jest good pomocy to sie dzieje  na kazdym serwerze a ja chcem grac HELP!!!!!!!! :(  :(  :(  :(  :(  :(  :x  :cry:  :!:

Sengaia

Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Polgara

to poco Host podmieniasz jak z tego co piszesz jak podmieniasz sytem to działa bez problemu

damian1994

no bo jak tylko hosts jest to co mam zrobic a servery dzialaja co nagle by wszystkie padly

BaRt

damian1994

---------- 09:58 11.08.2006 ----------

sry za blendy ale szybko pisalem plx pomocy

---------- 10:39 ----------

dobra wyjaśnie sprawę jeszcze raz... są serwery w których do zalogowania się trzeba podmienić folder sytem a w innych tylko dopisać do pliku host.... I problem jest ty że chcę grać na tych drugich... I tu jest problem otóż mogę się zalogować natomiast w okienku gdzie wybieram serwer klikam i nie przechodzę dalej. Próbowałem już gdzieś na 10serwerach... Co mam zrobic? Ktoś miał podobny przypadek?

BaRt

dobra nie bede zakładał tematu więc do rzeczy...

jak chce odpalic L2 to wyskakuje mi taki błąd:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1753 MHz with 510MB RAM
Video: ATI RADEON 9550 (6436)

Assertion failed: GIsEditor || GetSuperClass() || this==UObject::StaticClass() [File:UnClass.cpp] [Line: 855]

History: UClass::Bind <- (Class Entry.MyLevel) <- ULinkerLoad::CreateExport <- (MyLevel 7070) <- ULinkerLoad::Create <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel Entry) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine

cuż on oznacza ?? :?
za pomoc bede wdzięczny :)
pozdro

Dohid

Saladin

Co do problemu ze nie mozesz sie zalogowac: uruchom lineage2 plikiem lineage2.exe, poczekaj aż sie spatchuje (jeśli nie będzie się patchowało, kliknij "full check"), potym jeszcze raz sprawdź plik hosts i spróbuj sie zalogować.
Nie udzielam pomocy przez PM...