AutoUptade

Zaczęty przez Dozololek, Luty 28, 2007, 04:29:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dozololek

Nie wiem co jest ale mam od 1,5 h AutoUptade mi się robi wiecie co się szykuje ;] ????

Może ceny opadna ;]
żyj nie umieraj ...

^^

Thorns

Wystarczy czytac komunikaty drake'a  na oficjalnym forum:

big update in autoupdater:
- rune castle
- rune clanhall
please notice that those two places will not immediatly work (we will wait 2-3 days before enable them so everyone can get the update)
if you want skip the update, simply disable the autoupdater (proxy settinsg inside options).
to disable the autoupdater, open with notepad the file dragonnetwork.ini (system folder) and put those values:
useproxy=1
proxyname=127.0.0.1
update ma kolo 78 mb
port=9999
(please notice that in 2-3 days if you don't have the update, you probably will crash everytime u go to rune)

lub tez sciagnac go przez ten link http://files.filefront.com/Rune_Clan_Hall__Castle/;6824516;;/fileinfo.html

update ma kolo 80 mb wiec w zaleznosci od łacza = taki czas sciagania

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

acti

Cytat: ThornsPL w Luty 28, 2007, 04:49:37 PM
Wystarczy czytac komunikaty drake'a  na oficjalnym forum:

big update in autoupdater:
- rune castle
- rune clanhall
please notice that those two places will not immediatly work (we will wait 2-3 days before enable them so everyone can get the update)
if you want skip the update, simply disable the autoupdater (proxy settinsg inside options).
to disable the autoupdater, open with notepad the file dragonnetwork.ini (system folder) and put those values:
useproxy=1
proxyname=127.0.0.1
update ma kolo 78 mb
port=9999
(please notice that in 2-3 days if you don't have the update, you probably will crash everytime u go to rune)

lub tez sciagnac go przez ten link http://files.filefront.com/Rune_Clan_Hall__Castle/;6824516;;/fileinfo.html

update ma kolo 80 mb wiec w zaleznosci od łacza = taki czas sciagania

a mozna po plosku ma ten sam problem :D ale angielskigo nie kumam :D thx z gory :D

"if you want skip...." to chyba znaczy jezeli chcesz ominac ... jak to update ominac :)??

Koleks

mam neta 512kb++
a ściągam to już z 2h  :o :o :o
no porażka 80mb a ściąga się tak jak 800......

Darch Haligen

Heh ja tez mam 512 a sciagnelo mi sie w 30 min ;p

Daab

Cytat: Darch Haligen w Luty 28, 2007, 10:27:17 PM
Heh ja tez mam 512 a sciagnelo mi sie w 30 min ;p
szybkośc twojego łącza to jedno a szybkośc łącza serwera to drugie -.- Kiedy ściągałeś ?? Ja ściągałem zaraz po tym jak wyszedł update, czyli wtedy kiedy najwięcej ludzi ściągało (Aden było paraktyczenie puste) a mam łącze 1,5Mb/s i grubo ponad godzine. Wkurzyłem sie i teraz ide przez proxy.
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Root_endl

Cytatszybkośc twojego łącza to jedno a szybkośc łącza serwera to drugie
Sad but true. Server odpowiedzialny za update jest obciązony, kolosalna liczba ludzi robi update na raz. Ja wczoraj na 3h zapuściłem update i nie zrobiło całego. Naszczęście jest alternatywa dla auto update z launchera(mi zajeło 20 min na transwerze ok. 70 KB/s)

http://files.filefront.com/Rune_Clan_Hall__Castle/;6824516;;/fileinfo.html

Mamy gotowe pliki które umieszczamy w odpowiednich folderach i mamy zrobionego update. Lepsza faza jest to ze mamy pliki które oczywiście sobie zachowamy na okazie przeinstalowania lineage bez potrzeby zdzierania ich again.

ble

dla tych co nie znaja angielskiego lub im inne linki nie dzialaja!

jesli chcesz pominac update po prostu wylacz autoudater (ustawienia proxy w opcjach)
aby wylaczyc autoupdater otworz w notatniku plik dragonnetwork.ini (folder system) i wpisz/zmien te wartosci
useproxy=1
proxyname=127.0.0.1
update ma kolo 78 mb
port=9999
ale pamietaj ze jesli w ciagu 2-3 dnie nie zrobisz tego update to najprawdopodobniej gra sie wysypie

tak wiec tak czy siak update ten trzeba zrobic jesli chce sie grac ;)
...littering and smoking the reefer :P

Darch Haligen

Ja sciagalem z samego rana we wtorek chyba albo w srode jakos tak  :D

Daab

Cytat: Darch Haligen w Marzec 01, 2007, 01:18:06 PM
Ja sciagalem z samego rana we wtorek chyba albo w srode jakos tak  :D
a no wiec właśnie wtedo to śmigało w porównaniu do tego co było zaraz po wyjściu update :P
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Darch Haligen