GM weapons i custom armors

Zaczęty przez funti, Grudzień 25, 2006, 04:31:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

funti

Proszę o dokładny opis jak wrzucic bronie typu dual daggers do swojego serwa o custom zbrojach juz nie wspomne.tylko prosze nie dawac zadnych linkow i odnośników.W sumie jak wrzucic to do swojego serwa to wiem ale inni tez moze by chcieli wiedziec chodzi mi o strone klienta tzn zeby tak wyedytowac zeby nie pojawiał się critical :x. napewno duzo osób by chciał taki opis bo któz nie chciałby latac po giran w stroju ninja  :D z dual zariche

Luno

Wymaga modyfikacji klienta, co jest nielegalne.

SpiderMan

Cytat: Luno w Grudzień 25, 2006, 11:34:37 PM
Wymaga modyfikacji klienta, co jest nielegalne.
Może on chce tylko dla siebie ;]
Wiesz , komp bez neta albo na lanie ;P
Jeżeli luno wiesz jak to zrobić to prosze powiedz , mi też się to przyda :)
Pozdrawiam

www.gry-mmorpg.bee.pl - Forum o Grach MMORPG! Zapraszam.

Luno

Nie bede publicznie opisywac takich rzeczy.

Floodnik

:o Wszyscy wiemy, że jest to nielegalne...
Wiemy też, że tak samo nielegalne jest granie na pirackich, darmowych serwerach...
Czemu miałbyś tego nie napisać, skoro i tak już popełniłeś coś nielegalnego, zakładając taki serwer?
Nie będziesz publicznie opisywał... No opisz, jak cię proszą... Jest to nielegalne, ale nie zapomnij - Everlast też jest nielegalny!

funti

Jak ktoś wie to niech pisze.O nielegalności to wszyscy wiedzą a jednak na innych forach to opisują a jako że w wiekszości tylko na angielskojęzycznych(nie kumam za duzo :/)zaczynam wątek na polskim :) . Mam nadzieję że razem rozwiniemy wątek i wszyscy będą happy :D

funti

Już sobie poradziłem. Dzieki za help ;P

Dev

To może napisz jak to zrobić ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

funti

Więc mój problem polegał na tym że nie mogłem zpatchowac systemu w zaden sposób.Poszukałem i znalazłem już zpatchowany oto i on :
http://www.4shared.com/dir/1284779/7b62644c/sharing.html
Musimy w pierwszej kolejności zrobic full update klienta pózniej skopiowac i nadpisac.
To była strona klienta.Ze strony servera trzeba poszukac odpowiedni dla nas custom pack na przykład na forum ragezone (obowiązkowa rejestracja :( ) custom pack z custom weapons i armors-
a macie tu gotowca
http://www.4shared.com/file/8319052/4d82f0bd/Custom_Weapons__Armors.html

W razie pytań pisac.

IGReGI

no wlasnie ja mam do Ciebie wielką prośbe gdyż nie da sie sciagnać zpatchowanego systemu :( moglbyś mi go wysłać na maila ?

Soul

sciagnij plik custom weapons and armors.rar (czy jakos tak) i tam masz dwa foldery. serverside i gameside. to co masz w folderze gameside wklejasz do folderu system w grze.

Aha. Wie ktoś jak się to instaluje w serwerze? Byłbym wdzięczny za pomoc ;)
Prepare for unforeseen consequences...

IGReGI

po skopiowaniu... do folderu system wylatuje mi errroor.... ;(

Soul

dziwne. mi nic nie wyskoczylo... Tylko nie wiem jak od strony servera to odpalić :/

IGReGI

Soul

skumałem jak to działa :). możesz mieć clienta za starego. zrob updatea ;)

IGReGI

eej udostepnisz mi twój SYSTEM proszeeee :)

Soul

Ok. Jak będę miał troszke czasu, to Ci go wrzuce gdzieś. Dzisiaj na pewno ;)

IGReGI

tylko nie na Rapidschare :P bo musze czekać 51 dni :D

Soul

Kurcze. Mam coś takiego, że jak spawnuje te customy do ekwipunku, to ich nie widać. Wie ktoś o co chodzi?

funti

bo trzeba zpatchowac swojego zupdatowanego klienta systemem do ktorego linka dalem wczesniej pozniej zastapic w system pliczki ktore sa w Custom Weapons & Armors.rar. I git.powinno chodzic. a critical wyskakuje gdy sie nie spatchuje folderu system patchem : http://www.4shared.com/file/8122499/ac85923f/system.html. powodzenia ;)