Nowy dopieszczony Kras w nastepnych kronikach ;]

Zaczęty przez exquel, Kwiecień 25, 2008, 09:34:59 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Frohike

Cytat: evilmg w Wrzesień 05, 2008, 04:14:08 PMmoze ktos kto widzial to na pewny serwie (najlepiej retail) opisac jak dziala w zasadzie ten nowy handlujacy golem? chodzi mi o to jakie ograniczenia sa nalozone na uzywanie go (koszt kryszy, czas istnienia) i co mozna nim sprzedawac?

Zwykły summon wyglądający jak na ikonie, koszt 5 cry D i trwa chyba normalnie czyli 1h. Jedyne co robi, to sprzedaje itemy jak NPC z Grocery Store - soe, rez, potki HP etc. Tylko jeśli się nie mylę, rzeczy są trochę tańsze, bo nie ma tax rate jak w przypadku NPC z miast.

Koszałek Opałek

tzn. mozesz go przywolac "w terenie" jak zabraknie ci potek albo soe i kupic sobie cos??

Myslalem, ze mozesz go wystawic w miescie z wlasnym sprzetem na handel?

Frohike

Cytat: Koszałek Opałek w Wrzesień 19, 2008, 04:29:38 PMtzn. mozesz go przywolac "w terenie" jak zabraknie ci potek albo soe i kupic sobie cos??
Tak.

Cytat: Koszałek Opałek w Wrzesień 19, 2008, 04:29:38 PMMyslalem, ze mozesz go wystawic w miescie z wlasnym sprzetem na handel?
Wszyscy tak myśleli, ale okazało się, że tak nie jest :(

Koszałek Opałek

no to bajaderka z maslem!

Cholernie pomocna sprawa - zamiast nosic ze soba po 600 potek przywolujesz siummonka!
Juz sobie wyobrazam Exp spoty zasmiecone WSowymi summonami - hahahahah - po 10 na spocie ;)

Frohike

Moment, znalazłem screena, jednak sprzedaje mniej niż myślałem ;S
Nie wiem, może HP pot jest tam w rogu - zasłonięty, a może to coś innego :/

Koszałek Opałek

qurcze - jak widze te wszystkie "nowinki" na offie - to azzz mnie kreciiiiiii ,......

SknerusKK

Cytat: Koszałek Opałek w Wrzesień 19, 2008, 05:21:28 PM
qurcze - jak widze te wszystkie "nowinki" na offie - to azzz mnie kreciiiiiii ,......
zapraszamy ;)