PR C4 a IL

Zaczęty przez Nemath, Listopad 28, 2007, 04:47:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nemath

Tak jak w temacie. Czy Phantom Ranger uległ jakiejś zmianie na przestrzeni tych kronik?. Grałem nim właśnie na Chronicles 4 a teraz znów mam zamiar zagrać na Interlude. Czy dostał jakieś nowe skille?
Bonusy, ulepszenia, osłabienia? Proszę się wypowiadać ;)

Im bardziej coś chcesz, czym bardziej pożądasz, tym bardziej wiesz, że mieć tego nie można....

Kesai

od c4 dostal dead eye:
P.Atk. +199, Accuracy +3, Atk. Spd. -20%, Critical Damage +20% (max lv)

bula

Cytat: Kesai w Listopad 28, 2007, 05:00:03 PM
od c4 dostal dead eye:
P.Atk. +199, Accuracy +3, Atk. Spd. -20%, Critical Damage +20% (max lv)
od C5 ;)

DIO

w IL dostal pasywne archery po 3 profce zwiekszajacy patc i zasieg strzalu, ale za to oslabiono bufy na crt dmg ( w sumie kazdy lucznik przez to dostal lekko po glowie).
do tego w c5 pain of agitarius dostal - odpowiednik body to mind

Nemath

Wg Was PR jest lepszy w IL niż był w C4, słabszy, a może porównawczo?

Im bardziej coś chcesz, czym bardziej pożądasz, tym bardziej wiesz, że mieć tego nie można....

bula

jest o wiele lepszy bo skille zadaja duzo wiekszy dmg niz w C4 ... wiec nawet daggera na UE mozna rozwalic a nie ze z DS'a robisz mu smieszne 700 dmg ...

Nemath

Cytat: DIO w Listopad 28, 2007, 06:45:04 PM
ale za to oslabiono bufy na crt dmg ( w sumie kazdy lucznik przez to dostal lekko po glowie).

Chodzi o Vicious Stance?

Bula mówisz że przykładowo w C4 wchodziły skille za 700. To teraz za ile tak porównawczo?

Mam jeszcze jedno pytanie. Od czego w IL zależy Critical ze skilli?

bula

CytatChodzi o Vicious Stance?
chodzi o Dance of Fire i Death Whisper

CytatBula mówisz że przykładowo w C4 wchodziły skille za 700. To teraz za ile tak porównawczo?
powiedzmy w light armor usera ...1.2k

CytatMam jeszcze jedno pytanie. Od czego w IL zależy Critical ze skilli?
STR

Scroller

Zamykam.
Jest temat przyklejony o PR.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain