Feo wizard skills

Zaczęty przez thorrum, Kwiecień 18, 2014, 03:55:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

thorrum

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jeśli mam starego feo wizarda (z sh)  jeszcze z pierwszych dni GoDa to jeśli przebudzę go w feo wizzard soultuckera to zostanie mi empowering echo/arcana power(zostawilem te skile z sh)?

pokit

thorrum

Który feoh by się najbardziej teraz opłacał? wszyscy polecają necro lub sh to czy mix obydwu nie był by dobry??

Alarion

co rozumiesz poprzez mix? Generalnie ja to widzę tak:

Daily PvP : Necro, SH, soulhound
Oli: każdy poza necro a szczególnie SpS
7 vs 7 : necro
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Redbox

co ciekawego ma teraz sps bo nie w temacie

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

bardzo dobre cooldowny i slowa połączonego ze stunem, co daje mu przewagę na oly w różnych specifycznych sytuacjach w jakich inni feohowie mogą mieć ewentualne problemy. Na Daily PvP niestety odstaje z damagem, chyba, że mówimy o jakiś 1 vs 1 gankach.

Cat Drama Maker

PanPolicjant

Cytat: Alarion w Kwiecień 18, 2014, 04:33:36 PM

Wut ? Ogarnięty necro jest top farmerem oly. resummon / drain heal / locked 80% TP z talizmanem a jak ma agu z resist reflect to robi wymiot aż miło.

Alarion

Z każdym innym feohem mogę przegrać na damage, z necro jako healer nigdy nie przegram z powodu "time out". Ewentualnie mogę przegrać przez burst DPS'u lub kombinacji debuffów, które szcześliwie mogą wejść.

Cat Drama Maker

PanPolicjant

Cytat: Alarion w Kwiecień 18, 2014, 05:43:53 PM
Z każdym innym feohem mogę przegrać na damage, z necro jako healer nigdy nie przegram z powodu "time out". Ewentualnie mogę przegrać przez burst DPS'u lub kombinacji debuffów, które szcześliwie mogą wejść.

"Szczęśliwie mogą wejść", chcesz mi uświadomić, że ogarnięty feoh rzuca debuff na celce i MC ? Z healerem o ile są przeszkody, bije się na ostatnich 2 minutach cały czas robiąc 2 blinki + fear z macrem na bizu pod mental, ponieważ w zamyśle healer powinien mieć biżu pod high mdef istina/octa, oczywiście wykluczam bles antka ;)

thorrum

jak kolega pokit powiedział skille (arcana power/ echo) zostaną jeśli z starego feo wizarda zrobionego z sh z zostawionymi starymi skilami przebudzę się w np feo soultakera. Tak więc mówiąc mix miałem na myśli feo soultaker z empowering echo/arcana power.

Pytam bo np na nc west jest możliwe zrobienie trckster'a z rapid fire z sr'a

Alarion

A arcane power dasz radę, ale empowering echo już nie.

Cat Drama Maker

Dedaime

Cytat: thorrum w Kwiecień 18, 2014, 05:57:51 PM

jak kolega pokit powiedział skille (arcana power/ echo) zostaną jeśli z starego feo wizarda zrobionego z sh z zostawionymi starymi skilami przebudzę się w np feo soultakera. Tak więc mówiąc mix miałem na myśli feo soultaker z empowering echo/arcana power.

Pytam bo np na nc west jest możliwe zrobienie trckster'a z rapid fire z sr'a

Nie zrobienie trickster'a z rapid fire i rapid shot tylko zrobienie sr'a zostawienie tych dwoch skilli a potem zmienienie klasy z MS na trickster : ))