Eee tam nic nowego nie wnosi, juz w MU mozna bylo latac Razz Kolejny grindowiec z ladna kolorowa grafika. Oby tylko nie wypuszczali dodatkow tak czesto jak do l2 xD
Zobaczymy moze bedzie to gra bardziej nastawiona na PvP jak Guild Wars... niz na Grindowanie przez pare miesiecy zeby byc przecietnym graczem...
Wiecie cos moze jakie pojawia się rasy?
Po całym świecie bedze można latać Smile
Wydaje mi sie ze postaci ze skrzydlami robili wlasnie glownie do Aionu a przy okazji wykorzystali do Line][age jako nową rasę która ma się niebawem pojawic...
I jednoczesnie jest to chwyt marketingowy do obu gier, bo w Line][age zachodza duze zmiany a razem z tym duzy rozglos a Aion ma juz duzy rozgłos bo każdemu podobaja się filmiki i wyobraża sobie jak to bedzie latal sobie swoją postacią po całym świecie...
To tak jak z Line][age kiedy zobaczyłem filmiki z gry i słuchałem opowieści kolegi (C2,C3 jeszcze wtedy) pamiętam że pierwszą rzeczą jaką zamierzałem zrobić był Quest na smoka na ktorym miałem zamiar latać ...
(co wcale takie latwe nie bylo
)
...
Nie udało mi sie dokonać celu który sobie założyłem (no prawie grałem przez tydz. na serwie PvP na ktorym wynajmowało się Wywerny) ale Line][age mnie tak wciagna bez tego smoka ze sie oderwac nie moge...
Mysle ,że tak samo będzie z Aionem i tymi skrzydełkami, że moze się okazać ze zeby te skrzydełka miec i na nich latac trzeba zrobić niewiadomo co? i ze moze to bedzie tylko dla paru wybranych tak jak Wyverna w Line][age ale gra (Aion) bez tych anielskich skrzydełek tak wciagnie ludzi ,że się uzależnia tak jak my od Line][age i bez skrzydel czy ze skrzydełkami i tak będą grać i uwazac ze jest to najlepsza gra na świecie (JA TAK SĄDZE O LIN][EAGE)