znośne PK

Zaczęty przez arth, Grudzień 18, 2011, 06:00:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ome1

lol jak można lubić zabijać setki miliony potworów ~~ Mogę zrozumieć jeżeli aspekt pve w l2 był by ciekawy jakieś q z fabuła albo jakieś ciekawsze rozwiązania pve ale zwykłe siedzenie na spocie i tłuczenie tych samych potworków non stop jest fajne? To albo ze mną jest coś nie tak albo z wami ><

skrzydlaty

Przykro mi to stwierdzic ale to z Tobą jest coś nie tak. Właściwie to wiem co. Otóż dolega Ci chroniczna nietolerancja, brak dopuszczenia do sytuacji ze ktos moze miec inne zdanie.
K U R W A !!!! Jedni lubią blondynki inni brunetki, jedni lubią chleb inni bułki !!!!!!!!!!!!!!!
Przestancie byc cholernymi ignorantami !!!! Ja nie gram PvP bo jestem w tym cienki i nigdy mi to nie wychodziło wiec nie zajmuje sie tym, po co mam sie bralźnic. Ale do kurki wodnej nie najeżdżam na ludzi grających PvP. Uwielbiam bic moby, dropić itemki ( choć na retailu to marzenie niespełnione ) i w ogóle nie przeszkadza mi ze L2 to z założenia gra massive multiplayer. Ja se gram single player i juz.
Niestety to jest wlasnie główna bolączka naszego narodu - brak tolerancji

//Acid -- Ochłoń trochę... 10% za omijanie cenzury.
Jednocześnie przypominam o pisaniu na temat.
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Alarion

IN PVE WE TRUST!!!!!!111ONE
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

skrzydlaty

Cytat: skrzydlaty w Luty 05, 2012, 11:46:22 AM

//Acid -- Ochłoń trochę... 10% za omijanie cenzury.
Jednocześnie przypominam o pisaniu na temat.

Już ochłonąłem, przepraszam ale brak tolerancji bardziej mnie denerwuje niż ceny paliw.
Alarion, ja rozumiem że ludzie tacy jak Ty będą sie naśmiewać z nas casualowych graczy PvE tylko nigdy nie zrozumiem dlaczego ??? Czy ja Ci przeszkadzam ze gram sobie tylko po to by bić mobki i tylko mobki ?

Cytat: Alarion w Luty 05, 2012, 12:04:53 PM

IN PVE WE TRUST!!!!!!111ONE
Czy moderatorów to nie powinny obowiązywac nieco wyższe standardy zachowania na forum ?

Acid zamiast dawać ostrzeżenia zamknij ten temat
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Acid

Powinny, cierpliwości.

Rzeczywiście lepiej będzie jak zamknę temat.