oj nie zgodzę się Kard jest niepowtarzalny, jego zdania, tok rozumowania jest kretyński, co do Cami to po prostu ekstremalnie dosadny i wulgarny.
a tak sobie przypomnialem, najwiekszy ubaw mielismy jak wycinalismy boty sobka, astili i innego talatajstwa, przy czym ta banda oszolomow nawet nie zdawala sobie sprawy, ze sami nas informowali gdzie sa, kiedy sa i ilu ich jest
tacy znawcy programow botujacych i innego syfu a prostego ventrilo nie byli w stanie zabezpieczyc przed podgladem i to jeszcze nic, bo nic nie daje zobaczenie nikow na ventrilo, ale te ciumcioki porozumiewaly sie na ventrilo za pomoca komentow
a komenty z zycia wziete typu "ogarniam prawko", czy tez podniety astili ile zamkow mamy dostarczaly nam niewatpliwej radosci i fanu z gry
nalesniku zakrecony pozwol, ze cie jeszcze raz zacytuje
Długo by mówić o powodach mojej decyzji ale postanowiłem przestać robić nagonkę na klan DeathAdders. Obustronne robienie trzody przekroczylo pewne granice. Z mojej strony naprawde sie postaram nie pisac farmazonow jak i postaram sie poskromic swój niewątpliwy talent w wkurzaniu i zrażaniu ludzi do siebie.
Czas pokaże czy to była właściwa decyzja i czy byłem konsekwentny.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum łącznie z Administratorami i klanem DeathAdders.
żródło: http://www.mmorpger.pl/vb/showthread.php?t=11994&page=2
bo jesli chodzi o poziom intelektualny to tu blyszczysz jak jakas "gfiazda"
a teraz mozecie dalej spamowc, moze zajrze jeszcze kiedys
Kardzo spokojnie, bo z podniecenia polskich znaków nie używasz jak i znów walisz głową o kant kuli.
Po pierwsze opłacałem 29 kont na lunie, więc wybicie mi 1 konta które miałem z WS/siłownią nie robiło mi różnicy.
Przez tyle miesięcy nie ogarnęliście gdzie są moje trainy. Kupowaliście moje postacie które szły do DA
. Sprzedałem 11 postaci 81/82+ z wilkami 85 przed ban hammerem. Wraz z brzydalem ustaliliśmy ze kilka postaci możecie poznać (tzn regularny w pierdol DA np na SV SH rulez).
Nie ogarze z przekładowego traina, na mega trudnej miejscówce dawaliśmy rade w 5 osób (pozostałe bez peta 4,5kk exp/h na lev 63). Czyli z 2 tygodnie postać 78, DA płacze ze nie ma juz BSOE w CH a u nas farma non stop.
Co do cytatu z moją wypowiedzią, hmn... grał u was mój kumpel z reala, wiec przestałem jeździć po DA. Jednak jest różnica w nie atakowaniu drugiej strony a po prostu stonowana opinią.
Kard miałeś takie żale do Astili czy tam innych osób ze sa takie niekulturalne, a to przecież DA pisało/spamowalo na forum WS/silowni swoje żale w topicu do rekrutacji, sam wbijałeś się z kumplem S 80 (ty hero+s80) na ludzi w a grade.. (oczywiście i tak epic fail) jak sam przyznałeś DA wchodziło na vent, etc. Jak dla mnie zal.pl
Kolejny raz apeluje do ciebie, wyjmij głowę z pod biurka, pomysł, spytaj się jak nie wiesz, i przeproś.
ps.Tak kard nie mam dowodu nze jesteś reformowalny.