Nowe Esency Eu innova 25 luty ...

Zaczęty przez Hubi32, Luty 11, 2021, 02:44:20 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

CzarnaMaska

wadas wymiekasz?:D myslalem ze nie jestes taki slaby :d

CzarnaMaska

NIEPLACZ

Mokeli

Cytat: NIEPLACZ w Luty 24, 2021, 09:33:24 PM
PINK CZY ROSE????

ciekawe po co dwa serwery otwieraja jak nawet jeden nie bedzie w połowie zapełniony xD moze niedługo złączą w jeden

CzarnaMaska

4game zawsze puszcza dwa nic nowego ruszamy o 13 ludzie czekajcie na wpierdol:D i pvp

Kierowniczek

Jakie tam są raty na tych serverach? I czy można mieć dualbox ?

CzarnaMaska

Kierowniczek

Ja sobie na ping na spokojnie gram :]

trolololo

ma ktoś stronę z online aktualnym na serwerach oficjalnych/essence? Jak sytuacja na rose/pink?

NIEPLACZ

My gramy na rose z ekipa w huj polakow w huj ludzi PINK to gowno jak RED KIEDYS nawet na to nie patrz

trolololo

a strony z online jakieś są? ktoś coś?

lupus

Nie rozumiem po co ci licznik online. Innova offy to zawsze to samo - w pyte ludzi na starcie a po kilku miechach zostaje garstka graczy ktorzy wladowali wiadro siana w dote + boty :)

JamesDoakes

Cytat: lupus w Marzec 03, 2021, 04:34:25 PM
Nie rozumiem po co ci licznik online. Innova offy to zawsze to samo - w pyte ludzi na starcie a po kilku miechach zostaje garstka graczy ktorzy wladowali wiadro siana w dote + boty :)
absolutnie każdy serwer L2 ktory wstaje przez ostatnie lata działa w ten sam sposób, innova, off, czy priv x100 nie ma tu znaczenia. Ten serwer i tak będzie lepszą opcją niz 50 innych l2jtów wstających w tym miesiącu :D

NIEPLACZ

Gram tu z ekipa i jest wpyte ludzi na sewerze . gralem na poprzednim essense stal ponad rok do teraz stoi :D SERWER ROSE!!!<=============

trolololo

Jeśli pytam czy ktoś ma to mam ku temu swoje powody. Po kiedy ch*ja piszesz, że po co mi to?! Skoro pytam to potrzebuję, chociażby ze zwykłej ciekawości...jak taki durny charakter mnie irytuje...

NIEPLACZ

Online nigdy na 4game nie pokazywali ale ludzi od huja jest jak cchcesz to zapytaj jeszcze o numer GMa Butow to mu kupisz nowe i majtki jakie nosi:D

trolololo

Cytat: NIEPLACZ w Marzec 04, 2021, 12:13:34 PM
Online nigdy na 4game nie pokazywali ale ludzi od huja jest jak cchcesz to zapytaj jeszcze o numer GMa Butow to mu kupisz nowe i majtki jakie nosi:D
Hehehe Seba dobry diss, idź zapier*ol żuberka pod monopolem

NIEPLACZ

trololo weż sie lepiej za farme a nie pierdolisz smuty na tym forum zjebanym tak samo jak ty :D

Kierowniczek

Cytat: NIEPLACZ w Marzec 04, 2021, 12:13:34 PM

Nie prawda na l2 skelth classik 4game sprawdzałem online servera tylko juz nie pamiętam strony.