Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yasuo

Gdyby zrobili f2p to moze i ja bym wrocil sobie pograć :oops:

sobek

Cytat: Yasuo w Grudzień 09, 2016, 11:46:39 PM
Gdyby zrobili f2p to moze i ja bym wrocil sobie pograć :oops:

Ja nie masz 10 euro na miesiąc lub około 20 godzin w grze na farmę adeny to dobry pomysł abyś nie zaczynał.

Ventis

Pozwolę sobie na spam.
Zapraszamy do Doomsday, obecnie main klan jest pełny. Ale posiadamy alt klan do którego przyjmowani są nowi gracze. Ciągle dochodzą nowi gracze zaczynający od nowa. Z czasem się i on zapełni. Jest bonus 6% do expa. PM do Natri, Suchy, Shilien, Norek.

LUMPEK

kurcze, ale się temat zaczął kręcić :D to chyba dobry znak :pp

prawdziwyON

Dobry znak to online podchodzacy do 1000 :)

kabulek

L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Shiffer.

Chciałbym wpaść i zobaczyć jak to teraz wygląda skoro online idzie w górę. Jest jakaś promocja dla wracających graczy?

LUMPEK

dla wracających to nie wiem, ale wiem, że dla nowych pierwszy miesiąc za 2 euraski

LUMPEK

Cytat: LUMPEK w Grudzień 10, 2016, 09:48:42 PM
dla wracających to nie wiem, ale wiem, że dla nowych pierwszy miesiąc za 2 euraski

PS: wszyscy nowi którzy dopiero zaczynają na classicu.. dzisiaj dowiedziałem się, że od 20 lvl można łowić rybki, w giran harbor bierze się króciutkiego Q i dostaje się wędke na 10 dni... fajne jest to, że kupujesz przynęty, shoty i zostawiasz postać żeby sobie łowiła rybki ( bo łowią się automatycznie ), wpada nam w tym czasie exp mi aktualnie na 26 lvl wpada po 0.03%, ale nie oszukujmy się przez noc trochę % się uzbiera :) no i dodatkowo rybki

retrium

A za rybki można dokupić bonus do expa na 10 %

prawdziwyON

sobek

A gdzie są nasz forumowe trolle i napinacze? Przez kilka miesięcy znawcy krzyczeli że Skelth dead,  że serwer zamkną, że w najlepszym przypadku połączą z Ru.  Coś chyba, płaczą w kącie czekając na kolejnego priva.  Do zobaczenia w grze :) 
W grudniu 2 efekty,  w maju kolejny  update :)

kabulek

Online rośnie i pewnie jeszcze podskoczy :)

Dopóki nie trzeba się interesować polityką jest git.
L2C EU wannabe?

QRQ

Zimą zawsze serwery ożywają. Teraz za jakieś 300€ mogę mieć to na co ty tyrałeś przez cały rok. Kronika jest bardziej przystępna. Przyjdzie odwilż online wam spadnie. Niech każdy gra w to co lubi...

Lagusio

Cytat: QRQ w Grudzień 11, 2016, 09:12:24 PM
Zimą zawsze serwery ożywają. Teraz za jakieś 300€ mogę mieć to na co ty tyrałeś przez cały rok. Kronika jest bardziej przystępna. Przyjdzie odwilż online wam spadnie. Niech każdy gra w to co lubi...

Nie tyrał, tylko grał dla przyjemności;p Bo chyba o to tu chodzi, prawda ;)

JamesDoakes

Cytat: sobek w Grudzień 11, 2016, 07:04:38 PM
A gdzie są nasz forumowe trolle i napinacze? Przez kilka miesięcy znawcy krzyczeli że Skelth dead,  że serwer zamkną, że w najlepszym przypadku połączą z Ru.  Coś chyba, płaczą w kącie czekając na kolejnego priva.  Do zobaczenia w grze :) 
lubię czytać twoje posty i przypominać sobie że masz 30 lat, zawsze zabawne.

Dickert

Co się odwlecze, to nie uciecze  :D

sobek

Cytat: kornes w Grudzień 12, 2016, 02:39:23 AM

Bot Ci się zawiesił, że wpadłeś na forum?

LUMPEK

Cytat: sobek w Grudzień 12, 2016, 09:25:37 AM
Cytat: kornes w Grudzień 12, 2016, 02:39:23 AM

Bot Ci się zawiesił, że wpadłeś na forum?

tak ładnie wyglądał już temat, a teraz znowu zaczynacie jakąś gównoburze .... po co wgl się udzielacie i  wzajemnie nakręcacie ?? serio się masturbujecie przy tego typu dyskusjach ?? ludzie wchodzą do tematu i muszą czytać wasze nikomu nie pomagające/podpowiadające wypociny .... ogar, albo wyrywka na PW

a administracja mogłaby kasować tego typu posty i upominać / banować takich agentów ...

Roxis

Drama to kwintesencja tej gry, wiec nie ma co sie czepiac :P

Ile Ojro kosztuje miesieczna subskrypcja :P?

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Naito

W ostatnich kilkunastu wpisach nie widzę postów łamiących regulamin forum. Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane. Dyskusja nie zawsze musi być drętwa i sucha. Burzliwa z konkretnymi argumentami czy pytaniami również jest w porządku.

No i tak jak ktoś tu napisał. Ludzie się spinają, więc serwer żyje a przy okazji tego i ten dział na naszym forum. Aha i jeszcze jedno na koniec. Temat ten jest czymś w rodzaju shoutboxa, więc nie doszukiwałbym się niczego złego w tym, że informacje przydatne znikają w nawale tych mniej przydatnych wpisów. Każdy kto chce dowiedzieć się konkretów może założyć nowy temat i zapytać lub podzielić się swoją wiedzą, jeśli wie coś o czym inni mogą nie wiedzieć :)
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Lagusio

Orientuje się ktoś po ile set Full Plate i SLS chodzi ?

kabulek

L2C EU wannabe?

kabulek

Po wczorajszych porywających siegach mamy tak dead server jeśli o politykę i PVP chodzi, jak jeszcze nie było. Skelth zamieni się teraz w PVE serwer na dobre :P Z czterech klanów opozycji został jeden ostatni - Doomsday :D Polska do boju :P
Apex - DEAD
GOT - DEAD
Revenge - DEAD (lider wczoraj stracił konto na którym trzymał wszystko więc tym bardziej DEAD po quitnięciu lidera)

Głosować tutaj: https://4gameforum.com/threads/621532/#post-8825560

Oraz jak zwykle WL 64 LF CP :)
L2C EU wannabe?