"...(a wlasciwie nie idzie Mythri i pare osob ktore mialy isc z nia)..."
Wolałabym, żeby było wszystko jasne. Zrezygnowałam z REKRUTACJI oraz żadnych osób ze sobą nigdzie nie zabrałam. Chwile człowieka nie ma i co tu się tworzy 
Nie wiem, mowie co uslyszalem. Bylem od poczatku Waszej rekrutacji z 5-6 razy na TSie i za kazdym razem widzialem tam tylko Nava i pare osob ktore akurat rekrutowal, nie widzialem Ciebie wiec nie wiem jak to z Twojej perspektywy wygladalo. Ja slyszalem ze mialas isc na ru classica, z tego wzgledu mialo isc pare osob ktore graly z Toba wczesniej, potem zrezygnowalas i zrezygnowaly tez wspomniane osoby. Moze wlasnie dlatego warto byloby napisac jakies wyjasnienie dla osob ktore teoretycznie zostaly przyjete do klanu a potem nagle widza zamkniety temat bez slowa od liderow 
Czasami słowa innych mają się nijak do rzeczywistości i nie warto ich powtarzać.
Pomysł na klan wyszedł spontanicznie, tak więc z 3 prowadzących osób postanowiłam poświęcić swój czas na rekrutację. Także zajęłam się ogłoszeniami oraz mailami. Wyszło jak wyszło, przez swoje sprawy miałam ograniczoną możliwość pojawiania się na TSie, i tu Nav przejął pałeczkę rozmowy głosowej (co PRZED wyjściem serwera było fair w podziale obowiązków). Niestety, jak się dowiedziałam PÓŹNIEJ czas który poświęcałam był niewystarczający. Nie miałam zamiaru się z nikim kłócić, bo nie będę zajmować się czymś na siłę, kiedy nie mam tego jak pogodzić ze swoją codziennością. Otrzymałam wiadomość, żeby usunąć swoje ogłoszenia ponieważ KTOŚ INNY zajmie się całą rekrutacją przez wstawienie od razu nowych ogłoszeń. Nie muszę nic więcej dodawać skoro ogłoszeń nie ma, chętnych na rekrutację nie ma i wszystko to w ogóle na mnie spadło
Co jeszcze chciałam dodać, NIKOMU nie napisałam, że nie będę grać na RUClassic. Jedyne z czego zrezygnowałam to wyżej wymieniona rekrutacja. Ktoś postanowił za mnie i nie tylko, ponieważ NIKT nie kontaktował się z osobami, które "grały ze mną wcześniej" więc skąd wnioski, że i oni zrezygnowali z gry na RuOFFIE?
Oczywiście Dhol nie kieruję tego do Ciebie, jest to wyjaśnienie, które
zamieściłabym odpowiednio pod tematem, gdybym tylko wiedziała jak ktoś zamierza to potoczyć