Heroes of the Storm

Zaczęty przez Naito, Grudzień 12, 2014, 03:05:32 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Naito

Witam.

W związku z tym, że posiadam dostęp do alpha testów, jak również przypadła mi do gustu ta gra chciałbym uprzejmie zaprosić do siebie na własny serwer Team Speak 3 Wszystkich Tych, którzy mają zamiar grać w przyszłości lub posiadają teraz dostęp a nie mają jeszcze swojego własnego pokoju na jakimkolwiek innym serwerze Team Speak 3.

Serwer działa już od 2010 roku. Do tej pory korzystają z niego osoby grające regularnie w League of Legends, Dota 2 czy też Counter-Strike: Global Offensive. Na serwerze nie działają jakiekolwiek automatyczne boty spamujące czaty, nie istnieje system dotacji. Od początku jego istnienia nigdy nie zdarzyły się również przypadki, w których to jakaś niepoważna osoba otrzymała prawa administracyjne i zaczęła bawić się w banowanie, wyrzucanie z serwera czy też usuwanie kanałów.

Okej wystarczy o serwerze, nie miała to być jego reklama. Temat założyłem, ponieważ szukam znajomych do gry z którymi bez względu na godzinę zawsze skompletuję pełną drużynę. Im więcej takich osób korzystających z tego samego serwera Team Speak tym lepiej, więc raz jeszcze zapraszam do wspólnej gry i na TS'a :)

Adres: deadecho.pl
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Clovery

Dostałam Hotsy jakiś czas temu, ale nie bardzo mi się spodobały :P

Naito

A co konkretnie ? Można wiedzieć ? :)
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

YouMakeMeCry

L2Paradise       - SK/HE- abhorsen                     
L2Supreme       - HE/EE/DA - XiHuan                   
Luna                 - EE - YouMakeMeCry
RpgClubx15      - BP/TR/PAL - YouMakeMeCry
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Aion - Cleryk - Nunane - spatalos/perento - AmberEye/Taco clan :)

Naito

Zapraszam na nowy serwer przygotowany specjalnie dla celów między innymi HOTS. Serwer cechuje się i będzie zawsze się pod tym względem wyróżniał prostotą i niewielką ilością kanałów grup czy administratorów.

Adres: deadecho.pl:9989

Team Speak dla społeczności graczy działa już nieustannie od 5 lat :) Zapraszam.

Dodam jeszcze, że korzystając z tego serwera każda osoba interesująca się e-sportem (o ile będzie zainteresowana ) otrzyma możliwość luźniej rozmowy i wspólnej gry z pracownikiem http://www.esl.eu/

YouMakeMeCry

Hm nie zebym jakos marudzil ale jestem na tym TS Twoim ponad pol dnia i jest 3 osoby na kanale diablo 3 i to tyle ...
L2Paradise       - SK/HE- abhorsen                     
L2Supreme       - HE/EE/DA - XiHuan                   
Luna                 - EE - YouMakeMeCry
RpgClubx15      - BP/TR/PAL - YouMakeMeCry
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Aion - Cleryk - Nunane - spatalos/perento - AmberEye/Taco clan :)

Naito

A na co Ci więcej ? Masz być Ty i Twoja ekipa :) Z resztą tak jak napisałem ten ts zrobiłem wczoraj i ma to być mały ts dla ogarniętych ekip.

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

WiLdEcaRd

Gram po 4-5 gier dziennie od 3-4 miesiecy i muszę przyznać ze gra dobra,jak dopracują matchmaking na solo lidze powinno być całkiem dobrze.
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

mearvius

zdecydowanie najlepsza moba na rynku z potencjalem na rozwoj, warto grac. nie jakis emo syf dla dzieci typu lol i dota

bula

Cytat: mearvius w Kwiecień 08, 2015, 09:30:26 PM
zdecydowanie najlepsza moba na rynku z potencjalem na rozwoj, warto grac. nie jakis emo syf dla dzieci typu lol i dota
zdecydowanie crap ktory nie ma szans na zaistnienie na scenie wiekszej niz NA

BurzumQQ

Up:  Zgadzam sie.

HoTS jest gra casualowa. Nawet w porownaniu ze smiesznym LoLem jest dziecinnie prosta (i nudna, swoja droga).

Jako w miare doswiadczony gracz Dota 2 (4k+ MMR), ciezko mi sie odnalezc w Blizzardowym HoTSie gdyz najzwyczajniej w swiecie... nie ma tam nic do roboty. Gra wymaga zarowno zdecydowanie mniej  macro/micro skilla niz wspomniana MOBA.  Dobra dla dzieciakow i niedzielnych graczy lubiacych fajne efekty i nienaganna grafike ;)

Kamal

Zagrałem pare gierek i póki co... bardziej niż lola przypomina to

Ryltar

Grałem troche i jak na razie najbardziej przypadło mi do gustu z tych wszystkich Moba.Coś ciągle się dzieje a nawet jak nic się nie dzieje to po prostu gra sama ciągle wymusza.

Szkoda tylko że są standardowe problemy z graczami jak w każdym Moba :| ( i w sumie główny powód czemu nie przepdam za tym typem gier).

Leraios

Grałem długo w dotę jako dodatek do warcrafta, do LoL'a nie mogłem się przekonać, Dota 2 też nie przypadła mi do gustu, Smite mi się szybko znudził, ale Heroes of The Storm jest naprawdę spoko, chyba najbardziej zbliżone do oryginalnej doty.

bula

Cytat: Leraios w Grudzień 20, 2015, 02:21:23 PM
Grałem długo w dotę jako dodatek do warcrafta, do LoL'a nie mogłem się przekonać, Dota 2 też nie przypadła mi do gustu, Smite mi się szybko znudził, ale Heroes of The Storm jest naprawdę spoko, chyba najbardziej zbliżone do oryginalnej doty.
hots zblizony do doty?

tomaszborek22

Hots to taka mega uproszczona dota, generalnie polega to na tym co inne moba, ale niewiele rzeczy da się robić "tak jak się chce"