[L2OFF] Dragon-Network Balder - IL x7 - START 13.10.2017

Zaczęty przez AlannahDN, Wrzesień 09, 2017, 11:45:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

emtehade

Mysle ze jest to dobry nastepca l2dawn. Ciagle pojawiaja sie nowi gracze, rynek na ktory tu narzekali z dnia na dzien jest coraz wiekszy. Widac ze serwer pozyje. Polecam !!!!!!!!!

fithlaf

Jak to ciagle pojawiaja sie gracze jak serwer ma 2tyg :d rozumiem jakbyscie tak pisali po 3miesiacach ale 2tyg troche smiesznie ;d

Lagusio

Cytat: fithlaf w Październik 25, 2017, 04:42:46 PM
Jak to ciagle pojawiaja sie gracze jak serwer ma 2tyg :d rozumiem jakbyscie tak pisali po 3miesiacach ale 2tyg troche smiesznie ;d
:noob:

Niqez

Gagusiek

Niqez nie spodobał ci się L2 Stars:) ?

sorsy

Niqez

H5 za latwy, a tym bardziej z tym spamem MC na afk :) troche przesada. To jest temat DN, macie cos osobistego to PW

Gagusiek

kraha

a czy to jest aż tak istotne? wszędzie biegają ludzie, czy to w początkowych lokacjach czy już na wyższych levelach, w miastach tezż sporo ludzi, rynek się rozwija. sam może nie cisnę tutaj z lvl, a gdy wejdę na chwilę zawsze ktoś biega dookoła. może magicznego 1k nie ma, ale serwer ogółem żyje.

Eva

Niezdecydowanym serwer polecam :) Serwer bez zergu ruskich, spamu goldsellerow, botów praktycznie się nie widzi no i dota - cud miód i orzeszki - zero broni, armorów ect. Respect Dragon-Network!
Ktoś pytał o limit postaci cytuję:  it will be main +3 boxes, town- no limit.

brysko

Głosujcie na server :) jesteśmy już w top 10 na l2topzone !!

Sadek

brysko

Od dzisiaj możesz kupić runy na expa/sp/drop/spoil +30%

Sadek

Po jakim czasie dostaje się coiny?

Ok pojawiają się mniej więcej po 30 min ;)

Chętnych zapraszam do gry "Sadek
15 lvl sh

Gagusiek

Serwer fajny i przyjemny. Brak spamu cisza i stary kilmat L2 ... Kiedyś grało się na luzie dla gry i zabawy a nie wyścig szczurów.
Szukam Polskiego klanu. Jestem wmiare aktywnym graczem . Będę gral Necro .
Mam pytanie profesje 1i 2 robi sie questem ???

Walcherowicz

Zapraszam do klanu PolishKingdom
Gramy głównie nukerami
Pm Mroczny bądź Harnax

Pozdrawiam

Teentyp

Szukamy 1 osoby na gotowe postacie pod rb. Gwarant zabawa pm

Ovi

Szukam jakiegoś polskiego klanu, akademii. Dopiero co zaczynam na tym serwerze. Nick identyczny w grze.

vun

Cześć, też tu wbiłem popykać po robocie, długo to może postać tak z waszego doświadczenia?

Snow_ dwarf lvl 6

KamileX

Ja też wybrałem się tutaj . Miałem iść na Rpg , ale koledzy mnie namowili ,żeby tutaj przycisnąć ( nie żałuje).
Stary klimat L2 , gierka bez ciśnienia . Gram w PolishKingdoms , bardzo pomocni klanowicze .
Dobra atmosfera w Gildii .
Pozdrawiam Yattaman // KapitanPlaneta
Jedna Wielka Suwerenna rodzina : PurpleHandGang
http://www.purplehandgang.pun.pl

gilmore

Cześć, i ja postanowiłam pograć po paru latach przerwy :) Tylko czy działa Wam Mailbox? Chciałąm wysłać parę rzeczy innej postaci, ale za nic nie chce mi się włączyć...

kraha

to jest tylko 'pusta opcja' , nie jest integralna czescia Interlude (interfejs z classica), zas innych nowszych kronik, zwyczajnie nie dziala (chyba ze jestem w bledzie)